Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosccccc

i znów ta @....ile jeszcze?

Polecane posty

Gość mam dosccccc

Nie mam już siły . Chyba nigdy już nie bede miec dzieci . Byłam na cyklach z Clo i nie udało się . Nie mam już nadzieji . Bo każde roczarowanie coraz bardziej mnie dołuje. Jestem bliska depresji albo już ją mam. Znów dostałam tą znienawidzoną @ i mam juz dośc tej walki . Walki , w której zawsze jestem przegraną . Jak mam sie mierzyć z naturą . I pomyslć , że o tym czy bede w ciąży decyduja pęcherzyki. łzy nie przestają mi płynąć - nie wiem skąd ta niesprawiedliwosć .

Gość vfds
pomodl sie do sw Rity

nie poddawaj się, poprostu spokojnie poczekaj do końca okresu i znowu będzie szansa, że się uda, tylko spróbój o tym nie myśleć ( wiem, że to trudne) ale jak się trochę odpuści to jest większa szansa. Niestety psychika jest tu bardzo ważna! Trzymam kciuki:)

Gość mam dosccccc
dzięki za rady :) . To prawda , szansa zawsze jest , ale jakoś efektów nie ma i nie ma . Dołujące to. Juz próbowałam wyluzować , ale nie pomogło . No tak kolejny cykl , kolejna szansa , kolejne rozczarowanie - skąd brać na to siłę ?

Gość patylla
a ile cykli juz sie starasz? bo tego nie piszesz

siły się znajdą, bo żeby mieć dziecko kobieta wszystko zniesie, ja z moim synem , zanim zaszłam w ciążę, też to przechodziłam i dobrze znam to uczucie, ale nawet nie wiem kiedy udało się! U Ciebie też tak będzie ale staraj się nie myśleć o tym i poprostu zdać się na los...i b ędzie dobrze:)

Gość mam dosccccc
staram sie ponad 2 lata lecze się u ginekologa , najpierw miałam podwyższoną prolaktynę , więc brałam Bromergon , potem okazało się , że brak dominującego pęcherzyka więc brałam Clo i luteinę , ale ciąży ani widu ani słychu.

Gość malutka4455
Bardzo Ci wspólczuje, to jest wielki ból kiedy ma się nadzieje że może się udało a tu niestety przychodzi @ a z nią łzy... Ostatnio leżałam w szpitalu na ginekologii, to przyszła do koleżanki z którą leżałam na salidziewczyna która ponad rok nie mogła zajść w ciąże. Starali się bardzo długo lecz bez efektów. Jej gin dawał jej rok jeśli nie zajdzie to dostanie leki. I tak też się stało. Dostała leki które pomagają zajść w ciąże i już za pierwszym razem jej się udało. Wiem tylko tyle, a jakie to leki to niestety nie wiem... Ginekolog który ją prowadział jest prawą ręką ordynatora i jego b. dobrym przyjacielem. Cieszy się b. dobrą opinią. Ma mase pacjętek, przyjmuje prywatnie. Niewiem skąd jesteś. Może on też mógłby Ci pomóc:) Pozdrawiam serdecznie

Witaj Trochę się zdołowałam że już tyle się starasz :(..Ja też jestem na Bromergonie od 6 dni :( też mam kłopot z prolaktyną ( tylko mam podwyższoną tą po obciążeniu )...i niestety ta cholera wstrzymała mi owulację mam nadzieję że to tylko w tym miesiącu :(..Tez staram się z mężem o dzdizę jak na razie 3 cykle i mam nadzieję że w końcu zaskoczy :(..Także nie jesteś sama choć wiem że to marne pocieszenie kiedy tak bardzo się chce :)

Gość patylla
no ja tez prawie dwa lata ale najbardziej sie przejmowalam pierwszy rok teraz mamy tyle innych spraw i problemow ze ten z nieplodnoscia to tylko jeden z wielu droznosc mialas robiona? jakies zabiegi - inseminacje? in vitro? czy na naturalniaka caly czas?

Gość mam dosccccc
witam dziwczyny , dziękuję za odzew , cały czas naturalnie , drożność mnie chyba dopiero czeka , tzn w tej chwili mąż musi zrobić badania , jeśli wyjdą ok , to trzeba bedzie leczyć sie intensywniej. Ja miałam duża hiperprolaktynemię , ale po 3 cyklach mam bardzo niską , także nie trać wiary :)