Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysłów brak

Pomysł na własny biznes

Polecane posty

Gość pomysłów brak

Cześć! Czy ktoś jest w trakcie zakładania własnego biznesu lub jest już po? Chciałabym bardzo założyć jakąś własną działalność gospodarczą, ale problemem jest brak środków własnych.... czy ma ktoś jakiś pomysł na założenie własnego interesu - nie musi być nie wiadomo jak dochodowy, ale troszkę więcej pieniędzy miesięcznie naprawdę by się przydało. Myślałam o robieniu biżuterii, ale tego teraz na rynku jest cała masa. Może ktoś coś podpowie?

Gość niedobrze mi od rana
jak wzielam dotacje z urzdu pracy i zalozylam sklep na allegro, sprzedaje szmatki :) wez dotacje, wklad wlasny nie wymagany!!!

Gość pomysłów brak
mam już własną latarnię, wydzierżawię kawałek chodnika i mogę ruszać z biznesem, taktykę marketingową też już mam opracowaną. życzcie mi powodzenia

Gość prywat. przedszkole

Gość pomysłów brak
że też się ludziom chce podszywać.... przecież i tak widać, że to podszyw...

Gość kasia_samosia
Ja zastanawiam się nad otwarciem restauracji. Mieszkam w małej miejscowości, bardzo długo szukałam pracy a jak już znalazłam to za marne pieniądze. W mojej wsi i w okolicy nie ma lokalu, w którym można urządzić wesele czy podobną imprezę. Marzy mi się budynek wg projektu http://www.kbprojekt.pl/projekty_domow_weselnych.php . Złożyłam wniosek o kredyt i dotacje. Trzymajcie kciuki żeby mi się udało otrzymać pieniądze.