Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wypowiedz sie na temat

Ci, którzy bronią krzyża to fanatyczna sekta !!!

Polecane posty

Gość Wypowiedz sie na temat

Zdaniem biskupa Tadeusza Pieronka to, co się działo we wtorek przed Pałacem Prezydenckim "nie było obroną krzyża, ale walką przeciw krzyżowi". - Walką tych, którzy przez ten symbol chcą uzyskać korzyści polityczne. Ci ludzie są mali, teraz doskonale widać ich karłowatość - powiedział bp Pieronek w rozmowie z dziennikiem "Polska The Times". Według bp. Pieronka to "jakaś fanatyczna sekta".

Gość dyskusyja
i prowokotorów tam pełno , bo wiedzą , że trzeba poróżnić Polaków , których zawsze w ich historii Krzyż łączył. przecież napisy na transparentach w stylu: zostawcie krzyż mjastu to prowokacja w stylu: syjoniści do syjamu, ale są też i osoby , które są fanatyczne. ci nabardziej agresywni to esbeckie świnie - prowokatorzy, ustrój się"zmienił" - metody nie!

Gość wstyd wstyd
katolicy? Oni prawie sprofanowali ten krzyz , jak powiedział jezuita :-0

Gość JAKO ATEISTA
przyznaję biskupowi rację

Gość lubieżny murarz
mają używanie przeciwnivcy Kościoła i Chrześcijaństwa. trzeba zrozumieć szerszy kontekst tych zachowań niewątpliwie złych zbyt emocjonalnych, ale od dziesiątek lat środowiska lewackie profanują życie , wartości humanistyczne , religię i Człowieczeństwo. a teraz obrońcy dymani w ryj lewaki się znależli

Gość liluuuuu
cytat: -" sytuacja wyjątkowa w centrum miasta wyprawa krzyżowa" - Co znany aktor Jerzy zobaczył wczoraj pod krzyżem: CIEMNOŚĆ WIDZĘ CIEMNOŚĆ

ta akcja to był jeden wielki wstyd na cały świat! uważam się za katolika, a to co wczoraj zobaczyłam przszło moje najśmielsze oczekiwania. i ta dziwna młoda dziewczyna, któa krzyczała "nie oddamy krzyża!" rany, nawiedzona jakas. Dla mnie ci ludzie są chorzy po prostu.

Gość jhhhhgfd
Każdy tylko chce być lepszy od drugiego,ja tam nie mieszkam i mnie ten krzyż nie przeszkadza,całą sytuacje mam w dupie.Sam shatyn też świecisz przykładem i wyzywasz ludzi od moherów.Ja ani PO anie PISU nie lubię,bąanda kretynów której zależy tylko na władzy i pieniądzach jak PO by przegrało to też by rózne manipulacje robiło,zresztą i tak robią tylko że dyskretniej.

Gość może odwet
komoroski z tuskem wywolali ten zamet o Krzyż, by Nim przysłonić podwyżki oraz nieudolność rządu wobec choćby powodzian, gdyby chcieli zgody , która buduje to by w jedną noc kamieniarze wykuli i wmurowali tablice i byłoby po sprawie

Gość zaputaj w dziale
moze odwet -jebnij się w łeb moherze :-0 Fanatyku i pseudokatoliku:-0

Gość jhhhhgfd
bąanda kretynów której zależy tylko na władzy i pieniądzach jak PO" jest rzeczywiscie obraźliwe... po słowie pieniądzach miała być kropka

Gość jestescie siebie warci
racja lepiej niech ciemny lod zamknie ryja i daje sie rypac w dupssko przez rząd i coraz bardziej zdegenerowany kosciol. ja popieram tych ludzi. niestety oglupiony narod, ktorym we lbach tylko siano i ruchanie, daje sie wydymac i okradac na kazdym kroku. dobrze ze są ludzie, ktorzy sie temu sprzeciwiają.

Gość zaputaj w dziale
dlatego ,ze sa tacy ludzie jest jak jest :-0 A jak jest to wiadomo :-0 :-0 :-0 :-0

Gość może odwet
zaputaj w dziale co trafiłem w czułe miejsce , stad twoje merytoryczne argumenty , zresztą od lat to POmysł rządu na dialog w imię zgody ze społeczeństwem , obrażanie Glowy Państwa czyli kurwa tusek wnuczek poniemiecki obrażal Polsckę. obraza Prezydenta to obraza Polski, nawoływanie do nieposłuszeństwa obywatelskiego po demokratycznych wyborach to też POlityka miłości i zgody i POszanowania Polski?

ta dziewczyna, to nie tylko krzyczała o krzyżu ale i o szatanie! powinni się nią zainteresować lekarze!! Wstyd na cały świat.

Gość zaputaj w dziale
zamknij się moze ? Mam gdzies i PiS i PO , a to się działo wczoraj to jeden wstyd i profanacja Nie kazdy jesy takim fanatykiem i pseudokatolikiem jak ty Ale widac ,ze popierasz to co sie działo wczoraj , bo popierasz PiS W przeciwienstwie do mnie :-0 Nie popieram tego co sie wczoraj wydarzyło :-0 To nawet kosciół powiedział ,ze to miejsce nie jest ani cmentarzem , ani miejscem katastrofy , a krzyz jest symbolem

Gość co za burdel
ta dziewczynka to była Buffy :D tam wczoraj pod krzyżem to nie byli katolicy tylko pachoły rydzego i odpowiadam tak to sekta jak każda fanatyczna:O

Gość jestem za
by Palikota powiesic na gałezi