Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos_ala

chce..pomozcie

Polecane posty

Gość ktos_ala

Hej witam wszystkich.. mam prosbe, a zarazem mnostwo pytan, zastanawiam sie nad aborcja.. nie moge urodzic dziecka.. chialabym zeby odpisywaly jedynie dziewczyny ktore musialy podjac ta krytyczna decyzje?? jak sie czuly?? a przede wszystkim nie wiem zupelnie jak, gdzi dotac, tabletki jestem w 5 tyg.. czekam na odp..

Nie pisz, że nie możesz urodzić, bo to bzdura. Możesz urodzić, możesz oddać, nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie można tego zrobić. Możesz zorientować się w sprawie adopcji wcześniej, a na szczeście masz jeszcze wiele miesięcy na przemyślenia i zapewne dużo się w ciągu nich zmieni w Twoim życiu i jeszcze możesz wybrać inne opcje.

ja mam dość czytania takich idiotek jak Ty...Dostałaś dar który chcesz zabić ja się muszę leczyć może nigdy nie będę mieć takiego szczęścia jakie masz Ty...Oddaj to dziecko nie wiem zostaw gdzieś a nawet sprzedaj ludziom którzy pragną je mieć ale nie zabijaj..Pomyslałaś może o konsekwencjach?? Co będzie jak kiedyś będziesz chciała mieć dziecko a przez tą aborcję już nie będziesz mogła??? Co będzie jak psycha Ci siądzie?? Myslisz że nie będziesz mieć wyrzutów sumienia??? a może po prostu wpisz w youtabe aborcja i zobacz co zrobią z Twoim maleństwem jak po kolei będą go rozrywać myślisz że ono tego nie będzie czuć??? Ale rób co chcesz to Twoje życie, Twoje dziecko...Mam tylko nadzieję że jęsli jednak zabijesz to dziecko to Bóg nie pozwoli Ci mieć więcej dzieci sorry ale to jest moje zdanie..A na drugi raz może po prostu się zabezpieczaj jak masz zamiar uprawiać seks...Dziecko samo się nie pchało.I nie pisz że to owoc gwałtu bo nikt w to nie uwierzy..