Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciajka

WSPA Lublin socjologia

Polecane posty

Witam wszystkich "kafeterian oraz kafetrianki" ;) Mam pytanie czy wybiera się ktoś z was na WSPA potocznie zwana "wyspą" wybrałam kierunek promocja lecz nie wiem czy dobrze zrobiłam. Była bym wdzięczna za rady może ktoś również wybiera się na ten sam kierunek wiec proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
A co chcesz robić w życiu?

Gość gość
Miałam do czynienia z tą uczelnią więc możemy pogadać. Napisz tylko po co chcesz tam iść. Podpowiem Ci: 1. nauczyć się czegoś, co potem wykorzystasz w pracy 2. zdobyć dyplom uczelni wyższej 3. nie wiem, co chcę robić, ale to brzmi fajnie i jest nowoczesne.

Gość Alicja szczęśliwa mama
Też zachodzę w głowę jakie studia. Moja córcia zdała maturę i myśli o architekturze lub podobnym kierunku technicznym a ja się boję. Czy politechnika to dobry wybór dla dziewczyny? :o

Gość gość
Alicja Jeśli to jej pasja, dobrze się czuje z taką wizją przyszłości to absolutnie tak. Jeśli idzie na siłę - nie. Architekt to konkretny fach w ręku.

Gość gość
Alu nie bój się. To wybór twojej córki a nie twój. W najgorszym razie zmieni studia gdy okażą się kiepskie. Przynajmniej będzie mieć pracę :-)A co myślisz o ochronie środowiska? Modny kierunek teraz.

Gość Alicja szczęśliwa mama
To jej wybór i tylko jej. Nie wiem czy poradzi sobie z matematyką ale macie rację, niech spróbuje. Dziękuję:-)

Gość gość
Najważniejsze to to, co po tym kierunku można robić i czy jest zapotrzebowanie na taką pracę. Kiedyś np. było 26 os. na miejsce na archeologię. A po studiach lipa. Dobre są zawody, które dają fach np. weterynaria, mechatronika, informatyka itd. A w ogóle to najlepiej jak to jest nasza pasja.