Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość słaba

Przepłakałam całą noc

Polecane posty

Gość dość słaba

Włączyłam smutną muzykę, leżałam i łzy leciałay mi same. To przez niego... Myslałam o nim jak sobie siedzi własnie z nią, a ja sama, próbowałam, starałam sie,a on znalazł sobie inną. Ja wyłam do poduszki a on pewnie z nią spał przytulony:-(

Gość Monique2222
nie martw się. a skąd wiesz jak im się układa tak naprawdę?nie siedzisz z nimi 24 godziny. zresztą jest tyle facetow na świecie ,że na pewno jest mnóstwo takich jak on lub lepszych od niego ,którzy by się w Tobie zakochali. i takiego znajdziesz na pewno jesli tylko nie będziesz np zbyt niedostępna

Gość nie jesteś sama autorko
;)

Gość Monique2222
aha i dam Ci radę z własnego doświadczenia ,że czasem nie warto zbyt się starać dla facetów i być natretną bo to do niczego dobrego nie doprowadzi . czasem warto ichtrochę poolewać , nie spotykać się z kimś jakiś czas żeby zdążył zatesknić

Gość Monique2222
a teraz co mogę Ci doradzić.. nie słuchaj smutnej muzyki to po pierwsze ;) nie warto płakać za facetem całą noc uwierz mi. swoje już przepłakałaś. zajmij sobie czas , nie siedź bezczynnie. jak masz możliwość wyjedź z koleżanką za granicę np na tydzień lub dwa. to dobrze Ci zrobi. dużo zwiedzaj w wolnym czasie choćby w Polsce. jak bardzo cierpisz to podrzyj jego zdjęcia i pozbądź się tego co z nim związane. słuchaj innej muzyki niż kiedy byliscie ze sobą, kup nowe ubrania. bedzie Ci się to kojarzyło z przyszłością nie przeszłocią. poza tym zadbaj o siebie jak nigdy , zrób siebie super laskę .może jak Cię niedlugo zobaczy to zdębieje ;)

Gość love me tender
u mnie to już setna przepłakana noc. tyle że ja przegrałam na samym starcie, zrobił mi nadzieję, a kiedy skutecznie rozkochał to odesłał w diabły i wziął inną. moje życie jest zjebane do potęgi :(

Gość llhho
dam Ci rade z wlasnego doswiadczenia...kiedys bylam bardzo romantyczna i szalalam pare lat za facetem ktory generalnie mialmnie gdzies...dobre 7 lat,mialam w tym czasie innych,ale gdyby on zechcial--polecialabym na skinienie palca....ale nie chcial...wylam w poduszke caly czas i wiesz co....minelo pare lat...jest ktos wazny w moim zyciu,a tamten...?odezwal sie i baaardzo teraz chce byc ze mna,widziec mnie,spotykac sie,wydzwania non stop..tyle ze teraz ja go olewam ..on wie ze mam kogos i szaleje,ale niestety jego czas minal

ja nie rozumiem jak wogole mozna płakac za facetem :| mało ich na świecie?. Monique ma całkowitą racje zacznij żyć bo szkoda czasu na rozpamietywanie, znajdz takiego faceta który nie doprowadzi Cie do łez. I racja- nie mozna byc za dobrą dla chłopaka, lepiej niedostepną i tajemniczą- to bardziej intryguje. Faceci wolą czuc sie zdobywacami.

Gość Monique2222
i jaki z tego wniosek? nie warto zbytnio sie starac ,a na pewno nie warto szaleć za facetem. owszem trzeba czasem wykazać inicjatywę ,trochę sie postarac ,ale trzeba wyczuć ten moment kiedy trzeba. ale jak dziewczyna mogłaby zrobić wszystko dla faceta to to się szybko zemści

NIE DAJ SIE WLACZ WESOLA MUZYKE ALBO RMF MAX TAM TAKA TECHNIAWKOWA TROCHE

Gość Monique2222
a ,że przepłakałaś całą noc to jesteś trochę sama sobie winna. bo tylko się nakręcałaś sama włączyłaś smutną muzykę , myślałaś o facecie... i po co Ci to było? nie lepiej było mieć zajęty cały dzien, zmęczyć się ,a wieczorem po prostu położyć się spać?

Gość llhho
im bardziej sie starasz tym facet Cie olewa,jak przystopujesz i zajmiesz sie czyms innym--wtedy on zabiega...sprawdzone w 100 procentach..najlepsza metoda na zdobycie faceta jest obojetnosc,tajemniczosc i sprawianie wrazenia,ze masz tysiace innych spraw wazniejszych niz on...dobroc i bycie na kazde skinienie byly dobre moze wieki temu...uwoierz,to wyprobowany sposob,i glowa do gory

Gość Monique2222
i obracaj się wśród ludzi , wychodź gdzieś. już samo to ,że będą np chętnie z Tobą tanczyć w klubie poprawi Ci nastrój ,a niedługo możliwe ,że poznasz kogoś ciekawego. tylko musisz obracać się wśród ludzi

Gość dość słaba
Oj nie wiedziałam,ze ktoś odpiszę, naprawdę wszystko racja co piszecie, a ja byłam na kazde jego skinienie, cierpliwie znosiłam olewanie, a gdy już sie odezwał,= skakałam z radosci... stąd ta noc ze łzami. A potem dowiedziałam sie ze już jest zajęty ech... i tak jestem załamana. Najlepsze,ze on potrafi się czasem odezwać, leżałam i przypominałam sobie wszytskie chwile. A teraz inna zajęła moje miejsce, dziś jestem załamana a jutro bede przepełoniona zlością czy to normalne?

Gość dość słaba
to wszystko trwało jakies pól roku, spotykaliśmy się było fajnie... Sama nie wiem czy byliśmy razem wiem,ze to smieszne,ale...nie wiem jak to traktował, ja sie zaangazowałam były randki,spacerki, pocałunki az tu nagle koniec, powiedział,ze ma kogoś, i ze JĄ kocha...

Co za świnia :/ Kiedy się dowiedziałaś? W sume jak były randki, przytulanki, pocałunki, to znaczy że tamtą zdradzał, nie ma co za zdradzającym płakać!

Gość czytam gomorre
mmmiiiniiimim5 !!!!!! wybaczcie troche nie na temat... -co to jest za muzyka?? podaj jakies tytuły.. a do autorki.... wlasnie sobie uświadomiłam, ze ja tez tak latalam za facetem, tyle, że 3 lata... i tutaj możesz sobie uświadomić, dzięki ludziom, że NIE WARTO... ścisk!

Gość dość słaba
Nie... na początku był sam, potem działał na dwa frony a teraz wybrał JĄ, niczego sobie blondynkę. dowiedziałam się jakieś 2 tyg temu, i nie moge sie pozbierać. Wybrał JĄ, nie mnie. Najgorsze,ze sie ze mną kontaktuje, pisze, pyta sie co u mnie.