Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx kroliczek xx

telefon dotykowy ; nowy czy uzywany?

Polecane posty

Gość xx kroliczek xx

od jakiegos czasu chce kupic nowy telefon dostalam wyplate wiadomo tu troche pieniedzy tu troche wkoncu sobie nic nie kupilam zostalo mi 420zl...marze o nowym telefonie dotykowym ale szkoda mi wydac calej kasy bo nawet zadnej bluzki sobie nie kupilam..nowy samsung avila rozowy sciagne z internetu z przesylka za 425zl, pisalam jednak z pewna dziewczyna chce odsprzedac za 265zl nie ma zadnych rys na przodzie tylko na tyle uzywala go 9miesiecy, i tu moje pytanie czy warto taki telefon kupic uzywany czy moze lepiej nowy, wiadomo to telefony bardzo czule czy one bardzo sie psuje bo uzywaniu przez 9misiecy , niby bateria trzyma 5 dni, wiadomo jak to nowe wszystko ladnie pieknie chodzi itp, czy bardzo jest zuzyty taki telefon? to moj pierwszy zakup dotykowego wiec prosze o rade

Gość xx kroliczek xx
wie ktos?

Gość tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czesto korzystasz z tel?masz abonament czy na karte?

Gość pppppppppeeeelllllllaaaaa
szczerze ja mam własnie samsunga avile tylko ze nówkę nierdzewke i nie mialam z nim zadnych klopotów, ale jezeli jestes pewna ze telefon nie jest uszkodzony smialo mozesz kupic

a czekaj ni doczytałam jezeli uzywala przez 9 miesiecy!! kobieto strzez sie ja po 3 miechach juz mialam go tak zniszczonego tylko ze ja nie dbalam ale watpie zeby w ciagu takiego czasu byl w idealnym stanie chyba ze osoba sprzedajaca miala go caly czas w jakims futerale

Gość xx kroliczek xx
NO NIBY BEZ FOLII an przodzie ale zadnej ryski a tyl zajechany lekko , no wlasnie sie pytaalam czemy przod nic a tyl az tak a ona ze miala w futerale i rzepa o tyl zachaczala i od tego porysowal sie a dziala w 100% i ze przy tych to rzadkosc bo one czesto sie zacinaja...

Gość xx kroliczek xx
ja na karte tylko

Gość xx kroliczek xx
tak ja w niecale 2 tyg 600smsow z promocji wypisuej wiem ze teraz bedzie ciezej ale duzoi rozmawiam tez przez telefon

one sie w cale nie zacinaja wiem co mowie bo mam zalatowana cala pamiec wiesz co mozliwe ze z przodu jest bez zadnej rysy bo moze nie zdjela takiej folijki na ekranie a pamietam ze z tylu u mnie nie bylo zadnej folijki tylko z przodu wiec jak najbardziej moze byc dobry tak mysle

spoko ja tez duzo pisze jak nie chcesz miec go az tak zarysowanego jezeli go kupisz to wystarczy ze dokupisz taka folijke przezroczysta sa w sprzedazy albo taki rysik

Gość xx kroliczek xx
napisala ze nie ma folii wiec nie wiem..ale tak mysle przy mojej uzywalnosci czy po tych 9 miesiacach nie bedzie mi cos szfankowac po 3 bo ja tez wlasnie nie dbam o telefon;p moze przez miesac dbam a potem ciagle spada itp:P ale ta cena kurde nie wiem naprawde jak myslisz czy kupic nowy i caly czy uzywany ?

Gość xx kroliczek xx
a i ona sie uparla ze chce na konto wplate i potem wysle a jak pisze ze zaplace przy odbiorze to ze nie i ze na konto

szczerze ja bym kupila oryginalny nówke nie jestem zbytnoi przekonana do takich transakcji przez wysylke ( inne rzeczy czemu nie) ale naprawde nie wiesz czy to co mowi tak dziewczyna jest prawda ( nie wspominam o tym ze poczta czasami robic cos z reczami a to cos upadnie itp) a NIE myslalas o jakims innym telefonie dotykowym?? poszukaj gdzie albo rozejrzyj sie po kantorach tam na pewno cos sie znajdzie

ha znam cos takiego moze byc cos nie tak a ona potem powie ze nie ma zwrotów szczerze nie bawilabym sie w cos takiego poszukaj w kantorach tam sa podobne ceny i towar masz na miejscu albo idz do jakiegos sklepu z telefonami z karta ja własnie mam tego mojego w plusie i mam 50 zl na 2 lata ale ja go kupowalam chyba z rok temu teraz sa pewnie inne stawki

Gość xx kroliczek xx
nie ja nie chce na abonament, co do innego dotykowego to nie znajde chyba fajniejszego co mi sie podoba w cenie 420zl nowego, po kantorach nie znajde raczej rozowego albo musialabym sie duzo nachodzic .....

Gość xx kroliczek xx
wiec? moze mi ktos doradzic kto mial uzywany? ma ?

Gość boonakochasuszi
jak go uzyjesz to juz i tak bedzie uzywany :(

Gość xx kroliczek xx
no tak ale nawet zauwazylam u siostry a ma swoj ponad rok ze juz tak leciutko nie chodza zdjecie i pasek

Gość jak masz obawy to kup jakis
bardzo malo uzywany albo nowy, teraz jest kilka naprawde tanich modeli :)