Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tg6t5gf56

Tusk i Komorowski powinni powiedzuiec o podwyzce

Polecane posty

Gość tg6t5gf56

podatkow przed wyborami. Nich glosowalbym na nich. Co za glaby.

A ja głosowałabym. Mnie to wcale nie dziwi, to bylo do przewidzenia nawet przed kampanią. Mamy kryzys na calym świecie-rządy krajów próbuja robic co mogą. Z braku pieniędzy nie zrealizują wiele swoich planów. Dlatego nie rozumiem ludzi, ktorzy mowia,ze "obiecal to i to,a teraz nie ma". Z czego ma to zrobic, jak od 2 lat kryzys?

Gość mówili tylko trzeba było
słuchac "między wierszami"

Gość do cerin
nastepna idiotka. a od kiedy jest kryzys? ze 2 lata chyba, nie? a wybory kiedy były? obietnice OBNIZKI podatkow byly kiedy? pytam sie, kurrwa??! ja pierrdole jacy ludzie są przeraźliwie głupi..............:o

Ja pierdole jak Ci ludzie przerazliwie nie umieja czytac. Napisalam wyraznie, ze to bylo do przewidzeniu juz przed kampania. Pomimo tego i tak zaglosowalabym na komorowskiego, bo stetryczaly stary kawaler, ziejacy nienawiscia, nie bedzie rzadzil w moim kraju.

Gość SolaMarie
to jest na zasadzie ktos ci pluje w twarz i ty myslisz ze deszcz pada

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
ja na szczęście nie głosowałam:)na żadnego z tych konowałów,bo wiedziałam,że są siebie warci,no ale widzę,że będziemy musieli zapłacić za rządzenie byłych już kretynów........

Gość do cerin
przeszkadza ci stary kawaler, ale nie przeszkadza ci partia, ktora klamie w zywe oczy i oczywiste jest ze obietnic nie spelni????? to tylko potwierdza twoj debilizm, ale nie martw sie, nie jestes sama, są was miliony, dlatego ten kraj tonie!!!😠

Gość swieta prawda
toniemy w długach Tuska, już nam narobił prawie 200 mld zł długu a tu jeszcze ponad rok został!:(

Gość Czarnuuuuuula
musimy niestety płacić za nieudolność rządu. Polska ginie, niedługo w ogóle nie będzie jej na mapie. Zostają przecież odsprzedane huty, stocznie za marne grosze prywatnym inwestorom, twierdząc, że Państwa nie stać na ich utrzymanie. Żałosna wymówka. Powinni ułatwiać rozwój gospodarki, a rząd powoduje, że się cofa. VAT będzie wzrastał, a co za tym idzie? Poszerzenie się czarnego rynku, ehhh sama mam firmę i aż się boję co będzie dalej.

Gość przeciez było jasne
że trzeba będzie albo oszczędzać albo podnosić podatki lepiej co prawda oszczędzać. dziwne że tusk na to nie idzie przeciez straciłby tylko głosy budżetówki która by na 5 lat zamroził i emerytów + krus załatwić do spółki z sld... a rolnicy i tak na niego nie głosują