Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana,nieszczęśliwie chyba

Bardzo go kocham:( On o tym nie wie....

Polecane posty

Gość autorka tego topiiiku
Do; Ja nie mam powiedz mi jak wyglądało wasze pierwsze spotkanie na tym spacerze?:) Gdy się zobaczyliście to jak się z nim przywitałaś? buziakiem czy przez podanie ręki? i jak wam dalej toczyła się rozmowa? Jesteś nieśmiała, ale czy także małomówna czy raczej wygadana? mieliście jakieś problemy ze znalezieniem wspolnych temnatów? a może to on był wygadany i nie musiałaś się o to martwić?

no i niby czym się różni od spędzania czasu gdzie indziej? Na przerwach non stop gadaliśmy, więc poznałam go bardzo dobrze, na dodatek moja dobra koleżanka się z nim przyjaźni i też mi dużo rzeczy o nim opowiadała przez ten czas

odpiszesz?:)

Gość kingsmarioc
chyba wiem co czujesz :(:(

serio? napisz coś więcej o swoim przypadku. CHętnie poczytam:)

Gość to ja mogłabym być autorką...
ja chyba też wiem co czujesz

Gość podpowiedź
To samo mnie spotkało on podoba się wielu, mojej psiapsiółce też ja też mam powodzenia wśród wielu, u niego chyba też, bo ze mną flirtuje nie powiedziałammu, bo on chyba sam się domyśla i ma mnie za najodważniejszą dziewczynę z paczki i mógłby się na mnie zawieść

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.