Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emiliabhx

bóle czy skurcze krzyżowe?

Polecane posty

witam, jestem 7 dni po terminie porodu , w sobote mam umówione wywoływanie , do tej pory nie miałam żadnych objawów , wczoraj po kąpieli zaczęły sączyć sie wody - miały czysty kolor - w tym samym czasie zaczął boleć krzyż , ból jest nie do zniesienia i promieniuje czasem na nogi, dziś rano wody bardzo leciutko zabarwiły na czerwony kolor, ból nie ustępuje a dziecko rusza sie dużo więcej niz w ostatnich tygodniach , czy któraś z mam zaczynała poród z bólami w krzyżu ? podobno są one tak silne że zagłuszają skurcze prawidłowe? i czy wzmożona ruchliwość dziecka jest również oznaką skurczy?

jesteś w szpitalu? jak nie to pędź! jak wody się sączą, co więcej zmieniają kolor to na co czekasz??? u mnie cały czas bóle krzyżowe były silniejsze od brzusznych.

Gość czasami trzeba............
ja mialam skurcze z krzyza...na porodowce polozna sie mnie pytala czy mam skurcze , odpowiedzialam ze neiw iem, bo wydaje mi sie ze caly czas mam skurcz...bolalo jak cholera

Gość zrób sobie test beta hcg z krw
do szpitala. ktoś musi skontrolować ilosc wód plodowych bo dziecko ci się udusi. Po 12 godzinach od odejścia wód trzeba podac dożylnie antybiotyk jeśli nie nastąpi poród.