Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak dziewczyny swojej

moja dzieczyna pisze pamiętnik

Polecane posty

Gość chlopak dziewczyny swojej

jestesmy razem prawie rok a ja niedawno odkryłem ze moja dziewczyna pisze pamietnik. to strasznie dziecinne. ma 19 lat i pisze pamietnik jak mala dziewczynka. ostatnio natknalem sie na niego i zajrzalem co ona tam wypisuje i mnie zatkalo. pisze ze ostatnio jedyne co czuje to wielka pustka, ze teskni sama nie wie za czym... a o mnie nic nie wspomina. moze chce zerwac?

Gość kasiabbbbbb
nie wiem ale nie zaglada sie do cudzego pamietnika;/ fakt troszke dziecinne:)

Gość spinka z klasą
Ja też kiedyś pisałam. Mój chłopak to czytał. Pozwalałam mu bo nie miałam przez nim nic do ukrycia. :P Paradoksalnie teraz jest już moim mężem i chyba bym mu nie dała przeczytać mojego pamiętnika z "TERAZ". :D

Ale z ciebie cham :O Pamiętniki są tak bardzo prywatne i intymne, że przeczytanie pamiętnika drugiej osoby to straszne chamstwo :O ciekawe czy dziewczyna wie jakie z ciebie jest ziółko :O a poza tym, to co w tym złego że pisze pamiętnik? Pamiętniki są polecane przez psychologów, bo pomagają odreagować, to taka osobista terapia... sama pisałam do 18 roku życia i nie widzę w tym nic dziwnego

Gość Pomarańcza89
A co w tym dziecinnego??? Ja mam 20 lat i piszę pamiętnik od kiedy skończyłam 14 lat. To jest nawet fajne jak po lach czytam sobie to wszystko

Gość Pomarańcza89
poza tym ambi pur ma rację, pisanie pamiętnika pomaga mi radzić sobie z problemami, coś w tym jest

Gość gen panny młodej
ona może i jest dziecinna, za to z ciebie zwykły prostak nie szanujący cudzej prywatności. domyśl się sam, co jest gorsze 🖐️

Gość wredna_jedza
ja mam 21 lat i od 12 roku zycia pisze pamietnik! co w tym zlego? dziewczyny sa wrazliwe i potrzebuja takich rzeczy jesli nie chca zwierzac sie komus kto moze to wygadac to poprostu wylewaja to na papier! :) nie czepiaj sie jej!!! a tak wogole to nie czyta sie czyjegos pamietnika! jakby chciala t osama by ci go pokazala! DRANIU!!!

jedni siedza na kafe i pisza co robi ich dziewczyna a inni pisza to w pamietniku

Gość co za prostak z ciebie
nie ma nic gorszego od faceta który kładzie łapy tam gdzie nie trzeba. Uważasz że ona jest dziecinna bo pisze pamiętnik? To chyba odwrotnie, czytasz jej pamiętnik bez jej wiedzy i jeszcze piszesz o tym na forum. Sam jesteś dzieciak i gdybym była na jej miejscu to wykopałabym cie za drzwi.

Gość zolta amfetamina
nie pomyslalyscie o tym ze moze specjalnie zostawila go gdzies na wierzchu zeby tam zajrzal ? moze nie miala odwagi powiedziwc mu tego , co napisala w pamietniku i tam pisala to tak , zeby do niego w koncu dotarlo ???

Gość gość
Czytałam niedawno super pamiętnik napisany przez Ewę Wilczyńską pod dość oryginalnym tytułem Bolą mnie gały - nietuzinkowe porównania, zabawa słowem i urzekająca osobowość autorki zostaje nam barwnie nakreślona historia dążenia do wielkich marzeń. Ewa jest niepoprawną optymistką, kocha komponować muzykę i mocno wierzy, że kiedyś będzie kimś. Cieszą ją drobiazgi. Wszystko, co ją otacza, zamienia w nową. zabawną rzeczywistość. Pewnego dnia wpada na pomysł napisania słuchowiska radiowego. Czy dziewczynie uda się spełnić marzenie pracy w radio? Jakie trudności napotka na swej drodze? Polecam :)

Gość gość
Współczuję twojej dziewczynie, nie mogłabym być w związku z kimś kto uważa że to co lubię robić jest dziecinne i jeszcze wypisuje o tym na necie. Każdy jest inny i masz troche wąskie zapatrywanie na świat skoro klasyfikujesz w ten sposób poszczególne czynności i ludzi.

Gość gość
a co w tym dziecinnego, ja tez zrywami pisze od wczesnej mlodosci 🖐️ będzie pamiatka na starość.

Gość gość
ja tez mialam pamietnik moj chlopak go przeczytal -pamietnik spalilam a chlopaka zostawilam.

Gość gość
:(

Gość gość
Temat od dawna nieaktualny, ale i tak napiszę, co sądzę o takim zachowaniu. Ten chłopak jest zwykłym prostakiem. Sama miałam kiedyś sytuację, że siostra przeczytała mój pamiętnik. Czułam się okropnie, było mi wstyd i bałam się, czy komuś powie, co w nim pisało. Serio, to nic fajnego i nikomu tego nie życzę :/ Ja na miejscu jego dziewczyny wywaliłabym go z domu na zbity pysk. Jeśli ktoś nie szanuje prywatności innych osób, to w moim odczuciu on też na żaden szacunek nie zasługuje.

Gość gość
Ja też pisze pamietnik ,jest to dobra forma ,na wyzucenie z siebie emocji ,często wracam i czytam ,to co napisałam nawet pare lat temu ,i za kazdym razem dla mnie ma to już całkiem inne znaczenie .Dla mnie pamietnik ,to też coś jak ćwiczenie pamięci ,bo mam z nią problem ,więc za parę lat sama niewiem ,wielu zeczy nie będę pewnie już pamiętać i tylko pamiętnik ,choć po części odtworzy moje życie i pamięć .

Poleć jej lepiej zamiast pisania pamiętniczka jak u na100-latki aby założyła jakiegoś bloga,np o radzeniu sobie ze stresem. Może stać się nawet lokalną celebrytką.