Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co mam już robić

Płaczę dzień i noc :(:(:(

Polecane posty

Od trzech miesięcy nie przyjmuję tabletek antykoncepcyjnych, z moim mężczyzną kochamy się codziennie do końca i nie zachodzę w ciążę. Okres dostaje idealnie tego samego dnia co zawsze. Płaczę po prostu, tak się boję:(

Gość isc do lekarza i sie zbadac
on tez powinien

Ja mam 22 lata, On 34. :(Boje się isc do lekarza:(

Gość gość
Spokojnie mi się udało zajść po 5 miesiącach Wtedy kiedy dałam sobie spokój z ciągłym czekaniem wtedy się udało Często to wina psychiki.

Zdarza się, że kilka dni mamy odpoczynku oczywiście. Może akurat trafiam na zły dzień? Nie wiem :(

Gość gorace lato i bikini
I czego panikujesz? :o Ledwo co tabletki odstawiłaś, gdzie organizm teraz musi się przyzwyczaić, a Ty już byś chciała w ciąży być. To nie idzie tak na zawołanie zrobić sobie brzucha. Daj hormonom dojść do ładu :o

ja zaszłam dopieor po pół roku jak sobie odpuściłą. powiedziałam uda sie to uda. a jak nie to po roku starń będę się martwić. i zaraz potem zaciążyłam. najlepiej zrobić przerwę na kilka dni a potem w najbardziej płodne dni tak koło 4-5 nad ranem wykorzystac okazję. wtedy męskie plemniki sa najbardziej ruchliwe i najszybsze. powodzenia :)

Gość nie badz smieszna...
3 miesiace i panikujesz??? dziewczyno! ludzie staraja sie LATAMI!

heheh dziwna jestes ja sie staram od 5 miesiecy, kochaj sie z mezem co 2-3 dni bo jak codziennie to plemniki beda za slabe niezdolne do zapoldnienia poza tym wcale nie jest latwo zajsc w ciaze i nie oznacza to ze masz problem zajdziesz napewno nie mysl tyle o tym moze za 2-3 miesiace pojawia sie 2 kreseczki

Gość marlut
ja starałam się8 m-cy o druga dzidzię,azw końcu przestałam o tym mys;ec.odpuscilam sobie,zmieniłam prace a tu.BACH.synek ma obecnie 3 lata.

Panikuję to na pewno, trochę mnie przeraziło, gdy znowu pojawił się okres. Zrozumcie mnie.

Gość boonakochasuszi
22 lata i chcesz byc matka?? na pewno bedziesz wspaniala i odpowiedzialna mama :) to kto wam bedzie pieluchy zmienial??

ja mam 23 i co? to takie straszne, ze jestem w ciazy i chcialam w niej byc? czasami 30latkom pieluchy trzeba by zmieniac, bo wokol siebie nic nie zrobia...

Nie myślałabym o macierzyństwie gdybym nie była odpowiedzialna za to maleństwo. Mamy pracę, dom, warunki. Co w tym dziwnego? Chyba każda kobieta chcę zostać mamą? Czy jestem złą kobietą, że bardzo chcę dzieciątko z moim mężczyzną?

Gość boonakochasuszi
gdy juz bedziesz miec to dziecko to zobaczysz w ilu momentach poczujesz ze cie to przeroslo...

boona każda kobieta staje się matką więc nie wiem dlaczego próbujesz właśnie ze mnie zrobić jakiegoś potwora. Tylko dlatego, że chcę być mamą. Przecież ja nikogo nie krzywdzę swoją własną decyzją kurcze. Czy to coś złego Twoim zdaniem? Nie znasz mnie.

Podałaś niewiele informacji. Jakkolwiek ty mając 22 lata na 99% jesteś płodna. Natomiast twój facet może już być niepłodny. Obecnie jest to częste wśród mężczyzn powyżej 30 roku życia. Obecnie u facetów problemy z płodnością pojawiają się już od 25 roku życia.

Gość getgetg
jesteś nieodpowiedzialna i tyle. Starania o dziecko po tabletkach nalezy rozpocząć NAJWCZESNIEJ 3 MIESIĄCE po odstawieniu tabletek. Kazdy lekarz ci to powie, może więc zamiast robić z siebie debila trochę się doucz

Gość powenaserja
Nie wiem co mam już robić "bardzo chcę dzieciątko z moim mężczyzną" :O Jestes zbyt infantylna na dziecko. Natura wie co robi :D Lalke sobie kup na razie :P

Autorko, na wszelki wypadek przejdź się do lekarza. Jakkolwiek jestem prawie pewien że twoje wyniki badań będą OK.

Gość boonakochasuszi
"nie wiem dlaczego próbujesz właśnie ze mnie zrobić jakiegoś potwora. Tylko dlatego, że chcę być mamą. Przecież ja nikogo nie krzywdzę" ty nawet nie wiesz ze po tabletkach trzeba odczekac z zajsciem w ciaze... taka jestes dorosla

Nie umiałabym ocenić charakteru człowieka nie znając go, szkoda że nie mogę tutaj z nikim porozmawiać o swoim zmartwieniu. To mój wybór, moje marzenie, nie wiem czym Wam tak bardzo zawiniłam.. Do widzenia i przepraszam, że chciałam pogadać.

Z tabletkami anty jest tak że im dłużej się je bierze, tym trudniej później kobiecie zajść w ciążę. Znaczenie ma też wiek. Przykładowo 25-latka która brała anty 10 lat, raczej w ciążę już nie zajdzie.

Gość majulka
a tam glupoty i tyle moj facet ma 43 lata i spodziewamy sie dziecka a kochalismy sie trzy lata bez zabezpieczenia do konca i nic sie nie udawalo ale tez ciagle o tym myslalam bo pragnelismy tego dziecka i wkoncu sie udalo niestety w 7 tyg .poronilam moja gin kazala mi po zabiegu odpuscic sobie przynajmniej pol roku a ja po 4 miesiacach ku memu zaskoczeniu i pani doktor zaszlam w ciaze i za dwa miesiace bedziemy rodzicami no i okazuje sie ze duzo zalezy od psychiki musisz wrzucic na luz i nie myslec o tym caly czas a jesli chodzi o codzienne kochanie to lepiej robic przerwy to prawda plemniki sa za slabe potrzebuja przynajmniej 24 godz zeby sie wzmocnic

Gość rthethr
Master - lepiej się nie wypowiadaj w tematach o których nie masz bladego pojęcia. Powiedz o swoich wymysłach na temat tabletek dla jakiegoś lekarza, zabije cie śmiechem, naukowcu :O

nie jest tak ze trzeba odczekac pigulka wytraca sie z organizmu po 48 h ale z wlasnego doswiadczenia-- potrzebowalam 5 miesiecy zeby moj cykl sie uregulowal masakra staralismy sie 8 miesiecy z testami owu wspomagaczami i badaniem nasienia -od tego TRZEBA ZACZAC udalo sie ale to nie jest tak" chciec i miec" niestety.