Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartuś97

fani Justina Biebera, łączmy się

Polecane posty

Gość Bartuś97

:classic_cool:🖐️

Gość fanka tokio hotel, lat 12
:classic_cool:🖐️ Ach, Bieberek 👄👄👄 Aż mi serce rośnie jak o nim myślę ❤️

Gość yooo ziom
też go lovciam👄:classic_cool:🖐️

Gość nie ma to jak th
wypiertalaj z tym żałosnym bieberem😠🖐️

Gość xxXMirelkaXxx xD ^^
Justyn jest moim największym fanem :) sucham jego muzyki już od 3 miesięcy :)

Gość Dionizy S
mi też serce rośnie gdy go słucham :classic_cool:

He he :classic_cool: pewnie nie tylko serce Ci rośnie jak go słuchasz, przyznaj się...:classic_cool:🖐️ Bieberek ach mój kochany Bieberek...❤️ Posłuchałam sobie "Baby" i już mam mokro:classic_cool:

Justyn, nie podszywaj się pod Biebera😭😠

Gość dddioooiioo
mi też robi się mokro. mama nie nadąża ze zmienianiem mi pampersów

potwierdzam xxXMirelkaXxx xD ^^ , jestem Twoim największym i najwierniejszym fanem :classic_cool: a zarazem najsłodszym, prawda?👄

Czy macie już wszystkie moje płytki i singielki?:classic_cool: jeśli kochacie mnie szczerze to powinniście mieć (i to w dniu premiery), pamiętajcie👄

Gość gejowy Gugała
Dziastin ma fajnego grzybka :P

Gość DobrzeWamTakSukihaha
Fajnie mi było rzucać pomidorami w szpetny ryj tego pedała :classic_cool:

mirelka chyba nie fanem a idolem jak juz... masakra dzieci, co Wy za śmieci sluchacie?mi serce nie rośnie ale kraja się, jak pomyślę o tej dziewczynopodobnej kreaturze... nawet nie spiewa tylko wyje... udalo mu sie wybic i za chwile o nim zapomnicie jak o Hannie, czy tokio hotel czy nawet blog27 czy ileś tam, nawet nie weim BO TO SĄ PRZYPADKOWE "GWIAZDY" KTÓRE ŚWIECĄ JEDEN SEZON, potem wracaja jak HM wydoroślała tak nagle , musiala udawac glupia malolate, zeby sie wybic, masakra...

Gość rruuu7
on jest już wielkim artystom! wszyscy się z nim liczą

O Tokio Hotel nikt nie zapomniał, nadal mają wieeeelu fanów i jakie znowu przypadkowe gwiazdy?:O Oni utrzymują się na rynku muzycznym od 5 lat, przestań pieprzyć głupoty, bardzo cię proszę:O I nie stawiaj ich w jednym rzędzie z Montaną:O Nick masz bardzo trafiony, to trzeba ci przyznać:O🖐️

Gość justinkowa faneczka
Justyn! Myślałam, że wydałeś tylko jeden album! Wow, rozkręciłeś się❤️ Marzę o tym, abyś wysłał mi swoją nową płytę z autografem własnoręcznie napisanym! Ohhhhhhhhhhhhhh❤️ I love you baby !!!:*

kur.wa co ma piec lat na rynku do 20 czy 40 lat? nie mow mi dziecko ze to sa gwiazdy, bo gwiazdy to Ty mialas-es w glowie jak Ci ktoś Piep.rznąl i się poprzewracalo. ja na szczescie nie slyszalam o nich od wielu lat i dzieki temu moge powiedziec ze sa wielcy, bo dobrze sie ukrywaja :):) gdzie Dżem, Lady Pank, ONA? teraz jakie dzieci- szm.aty, a jestem rodzicem i ciesze się, że mam synka, bo wiekszosc lasek ma nas.rane w glowach co do doboru swoich upodoban muzycznych. wyjezdzasz miz jakims smier.dzącym tokio hotel?!?!?!?!? LITOŚCI!!!!!!!!!!! gdyby nie slownik jezyka niemieckiego nawet nie wiedzialabym o czy ŚPIEWAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Gość tokiohotelrulez
To zacznij uczyć się języków obcych. I odrobina kultury, i ogłady również by ci nie zaszkodziła. Taka stara jesteś piszesz żaaaaaal". Super. Nie martw się, fani TH też wiedzą co to Lady Pank czy ONA , nie każdy z nas jest taki młody:) A wiesz kiedy oni musieliby zacząć karierę , żeby być na rynku muzycznym od 20 lat? W kołysce:)🖐️ P.S. Wypierrdalay w podskokach :)🖐️ :classic_cool:

Gość tokiohotelrulez
Taka stara jesteś a piszesz "żaaaaaal". *

Szkoda czasu na dyskusję z takim zerem intelektualnym💤🖐️

Gość tokiohotelrulez
Fakt. Ja tylko współczuję jej synowi, o ile rzeczywiśce go ma. Oby nie - lepiej, żeby tacy ludzie się nie rozmnażali:)🖐️

dobra dobra dzieci kochane, uspokójcie się bo mamusie będą musiały meliske na wieczór dawać. a ile masz lat 17?! i co myślisz, ze stary/a lub co gorsza myślisz, ze dojrzala/y jestes? proszę cie, nie rozwalaj, mnie nie mowie ze nie wiadomo jaka stara jestem "zal" to określenie ogolne, nie tylko mlode siksy go uzywaja, nie musze sie przed Wami tlumaczyc dlaczego tak mowie. ŻAL MI WAS!!!!!!!!!!! ZA PARĘ LAT SIĘ BĘDZIECIE SAMI Z SIEBIE ŚMIAĆ< WSPOMNICIE MOJE SŁOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co ma wychowanie syna do pogladow? nie znasz mnie, mozesz tylko sie domyslac czy pisze prawde, nie wiesz jaka jestem, kim jestem, gdzie pracuje, jak zyje i nie MASZ PRAWA MÓWIĆ< ŻE WSPÓŁCZUJESZ MOJEMU SYNOWI, bo ma wszystko, pracuję cieżko zeby dac mu to czego sama w zyciu nie mialam wiec mnie kurna nie okreslaj, ze zal Ci mego syna, bo co bo nie lubie tej DENNEJ muzyki?!?! przestań się poniżać, jakbyśmy w realu wymienili kilka zdan to mozesz mowic, ze zal ci czegokolwiek, jakbys zobaczyla mnie i poznala to ok, a jak nie to spadaj i sie nie wypowiadaj na tematy, o ktorych nie masz zielonego POJECIA!!!!!!!!!!!!!!!! bo sluchajac takiej "muzyki" domniemam, ze daleko Ci do doroslosci, pracy, zalozenia rodziny i NORMALNYCH obowiazkow społecznych

Gość nie żebym bardzo się tymi
wypocinami przejęła, ale mam 23 lata i ani mi się nie śni żeby opuszczać wspaniały , kolorowy świat TH:classic_cool:🖐️ Fani TH z pewnością wiedzą o czym mówię:classic_cool: a kto nie wie, niech wie chociaż, że wiele traci nie będąc z nami:classic_cool:🖐️

Gość tokiohotelrulez
może żal nam dlatego że ma głupią matkę?🖐️ i nie, nie dlatego że nie słucha TH. Zobacz jak ty piszesz kobito. Zaraz ci żyłka pęknie. Aha. wiesz , ze ktoś kto używa więcej niż trzech znaków zapytania lub wykrzykników ma wyraźne problemy na tle psychicznym?:classic_cool: A ty używasz ich nazbyt wiele🖐️

bejbi bejbi, ohhhh baby😭💤🖐️❤️

Gość ignorujcie tę ograniczoną,
biedną istotę, kochane👄 💤🖐️