Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmitca

Takiej to dobrze!! Zazdroszcze w głębi koleżance :((((

Polecane posty

Gość Cosmitca

Bo ma piękna buzię - błękitne oczy, białe ząbki, zadbana gładka buzia. Tak się zastanawialm w czym tkwi sekret, że wiecznie idąc z nią ktoś ją zaczepia, podrywa, uwierzcie bardzo często, a najlepsze,że nie ma figury modelki lecz typ Beyonce, nie ma długaśnych włosów do pasa lecz dziewczece za ucho proste włosy z grzywką i jest wiecznie usmiechnięta i roześmiana. straszna z niej energia bije, a ja nie mam nawet połowy z tego co ona i własnie odkryłam na co w niej lecą, trochę jestem zła :(

Gość kolejooorz kolejoooorz
znałem kobietę, która była chodzącym pięknem.. cudowna figura, piekna twarz anioła.. biło od niej słoncem, szczesciem.. radosnie nastawiona do swiata... miażdżyła inteligencją... taka kobieta jest skazana na sukces i może wszystko ... zakochałem się w niej jak głupi.. bez granicznie, mogłbym dla niej wszystko... niestety po paru stosunkach sexualnych zostawiła mnie jak śmiecia

Gość Cosmitca
Oj to współczuję bardzo kolejooorz kolejoooorz, ona ma swojego faceta od 6 lat, może przebierać do bólu w chłopach, ale tego nie robi. Chodzi mi o to, że nie trzeba byc idealna zeby miec powodzenie, ale to dobre nastawienie do swiata i być po prostu zadbana ładna dziewczyną. Chyba kurna podążę jej tropem, ale czy taką energię i lekkośc można udawać bądź wypracować w sobie????

Gość Cosmitca
Zna ktos taką "energiczną"?