Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowy Sweterek

Mój narzeczony jest uzależniony od kasyna.PROSZE O MĄDRE RADY.

Polecane posty

Proze was o rade bo nie wiem co mam robić. Wie że żle robi i to do niczego dobrego nie doprowadzi. Tłumaczy sie tym że on jest uzależniony od maszyn i jest to silniejsze od niego samego. Prosiłam go aby nie chodził bo przetraca wszystkie pieniądze i łamie nade mi któryś raz z rzędu słowo. Prosiłam, po dobroci, krzykiem szantarzeem,płaczem.. nIC NIE SKUTKUJE. mieliśmy plany w tym roku sie pobrać, miał mi sie oświadczyć i mieliśmy jechać końcem roku na ślub koleżanki. Plany zmienił bo wszystko przetracił w kasynie. Nie ma na nic. Do tego nie miał na gry to mi ukradł pieniądze jak spałam. bo mu nie chciałam porzyczyć. Do kasyna chodzi od miesiąca ale już przetracił ponad 2000 tyś euro. Te pieniądze miały być na nasze plany a on je tak po prostu przetrwonił. Co z tego ze mi obiecuje że już nie będzie. Kilka dni jest spokój, przychodzi po pracy do domu. Jak za pare dni robi to samo. Jesteśmy ze sobą 2 lata. Powiedziałam mu ze jak dziś nie przyjdzie po pracy do domu i nie przestanie chodzić to odchodze. Już jestem spakowana.