Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anal bez gumki

Kobiety lubią anal bez gumki?

Polecane posty

Gość 3 partnerow analnych
ja bym nie chcial takie co nawet z 1 anal uprawiala

Gość bvbvcbvbvcbvvbccb
Jestem przeciwniczką anala :O Raz facet niby przypadkiem władował mi chuja w tyłek i skończył z obitą mordą :) I tak okazał się beznadziejny :P

Gość ja jestem facetem i mam dosc
tego, ze ostatnio poznaje same kobiety, ktore anal maja za soba :O a ja takiej nie chce :(

Gość mnmnnbmn
ja jestem facetem - a to, że miałam kilka razy kolonoskopię (rurę w dupie) też mnie dyskwalifikuje? :D Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że byłam nieprzytomna :classic_cool:

bez przesady to co innego

Gość mnmnnbmn
ja jestem facetą - nie mam ciągot do anala, ale dlaczego facet chce "dziewicy"? Jaka to dla niego różnica?

bo takie majace anal za soba kojarza mi sie z takimi latawicami, wyuzdanymi itp.

Pobzykalam sie troche i wrocilam :) Perwersja- dokladnie tak- ONI wiedza lepiej ;) Do kogos tam kto pytal jak sie przygotowac- najlepiej zaczac od lewatywy, choc nie wszyscy to stosuja, ja jednak odczuwam dyskomfort jesli nie jestem pewna ze nic tam nie ma. To po pierwsze, po drugie- zaufanie do faceta, no moze to powinno byc po pierwsze ;) Kolejna rzecz- nawilzenie i rozciaganie, najpierw masowanie palcem, poem wlozenie tego palca, potem dwoch. Moge ci polecic korki analne, sa czesto w kompletach po kilka- od malutkiego po naprawde spory ;) No i tak samo jak z palcem.. Tylko musisz byc bardzo podniecona i po porzadnej rozgrzewce ;) Dobrze jesli w trakcie tego on nadal cie piesci ( lechtaczka) Orgazm w trakcie takiego bzykania jest tak mocny, ze sie zdziwisz ;) Jesli jestes naprawde podniecona, rozluzniona- NIC NIE BOLI- to rowniez do tych swietobliwych, ktorzy nigdy tego nie robili i wiedza lepie- as usual...

Gość jesli chodzi o liczbe
partnerow analnych to sporo. anal to nie jest zwykly sex

Gość ciekawska kobieta
Co się tak dopieprzyliście do Miłej w dotyku?! Jedna normalna kobieta, która otwarcie przyznała się do tego, że lubi seks,a w dodatku inteligentnie potrafi coś napisać i od razu nagonka robiona przez kretynów. Nie każda kobieta, która lubi seks jest od razu dziwką! Poza tym jak kobiety mają lubić seks, jak czytają takie rzeczy o tych co lubią? Perwersja dobrze napisała z tą zadrością! Szkoda, że na tym forum jest tak mało takich osób jak Perwersja i Miła w dotyku, ale w realnym świecie procentowo wygląda to podobnie - też pełno nietolerancji, jeśli ktoś odważy się być sobą.

Gość ciekawska kobieta
Przy seksie analnym bez gumki jest mniejsze tarcie, dlatego jak to się robi z gumką to trzeba szczególnie zadbać o nawilżenie (chociaż o to i tak zawsze trzeba dbać), to wtedy nic nie boli i sama przyjemność, jeśli facet zna się na rzeczy i jest delikatny, a kobieta rozluźniona. Zresztą szczegółowo opisała to Miła w dotyku - kobieta musi być nawilżona, podniecona i rozluźniona, to wtedy jest wszystko OK.

Jeśli o mnie chodzi, to wręcz UWIELBIAM!! Z moim byłym partnerem robiliśmy to bez przerwy. Teraz już mam innego partnera i chyba ma jakieś "ale", co do seksu analnego - a wielka szkoda...

Dodam więcej - seks analny sam w sobie jest boski, a jeśli jest z ukochaną osobą, jest naprawdę bajecznie. A jeszcze jak przy tym dotyka mnie 'tam' ręką, albo za piersi... BAJKA!!

Gość jesres 89 rocznik
i juz uprawialas anal?

Gość jesres 89 rocznik
a z nieukochana osoba mozna anal uprawiac?

Gość aquarius
a mnie zastanawia co innego, mialem kiedys dziewczyne, co obciagala jak profesjonalstka i finish w buzi, lecz bez polyku. Natomiast anala, nie nawidzila. Tzn nawet mnie nie dopusicla. A teraz mam co analnie z kazdej strony, ale za to do buzi nie ma mowy SZoda ze swiat nie jest idealny:)

Gość zadna anala nie lubi

Gość to jest okropne

Gość ewewewe
anal bez gumy :) ale zgadzam sie z wypowiedzia Perwersji :) jezeli jest rozmowa w zwiazku odpowiednie nawilzenie i nastawienie bol zamienia sie w przyjemnosc ..tym bardziej ze pozycje od tylu mnie kreca bardzo

Gość kazdy anal boli

Uaaaau ... o tym to nie slyszalem :-) ... Lewatywa naturalna. Dla najbardziej zaufanych partnerów lubiących lewatywę jest jej naturalna wersja. Polega ona na wprowadzeniu moczu i niepodważalnie najlepiej jest to robić w bezpośredni sposób, czyli gdy masz penisa w jej pupie. Jest to bardzo ekscytujące z dwóch powodów. Czynnik psychologiczny, robicie coś szczególnie intymnego. Następuje wasze całkowite zespolenie, także w fakcje zaspokajania funkcji waszego organizmu. Czynnik cielesny, odczuwasz to jakbyś miał ogromny wytrysk. Gdy skończysz możecie się przez chwilę kochać. Obecność twojego moczu może bardzo ją podniecać, możesz też pieścić ją palcami. Jeśli jesteście wystarczająco dojrzali, to jest to przyjemne doświadczenie. Jest to bezpieczne. Na koniec wystarczy, że weźmiecie prysznic.

Gość kobieta po analu to
nie kobieta

Gość tylko z gumka

fajne fajne, tylko jedno ale mam - ja lubie taka porzadna lewatywe, czyli nie tam pol L plynu, ale wiecej i kilka powtorek, to o czym piszesz to tak bardziej na podkrecenie ;)

Gość anal jest super

Gość biszkopcikowa
he he a ja własnie jestem po analu na bosaka

Gość 73468736
nie próbowałam, i nie zamierzam. Nie chcę dziury w dupie... Co za czasy. Anal, seks z owczarkiem, trójkątty, kwadraty, i inne chujstwa. :(