Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trynyti777

Uważajcie gdzie wysyłacie sms

Polecane posty

Temat może nie pasujący tutaj, zresztą nie wiem, ale chciałam ostrzec wszystkich przed wysyłaniem sms ów po wypełnienie ankiety, aby uzyskać wynik. Czytajcie dokładnie regulamin ja prawie dałam się "wkręcić" tym oszustom. Na głównej stronie wielkim cyframi napisane jest, że koszt to np 0,25 gr a tak naprawdę jest to koszt Paypal, 0,25 PLN , płatność tytułem 'Badania', sms kosztuje prawie 30 zł ale to już jest napisane małym druczkiem, lub na końcu regulaminu, który ( nie oszukujmy się) rzadko kto czyta!!! A wiecie co jest najgorsze, wszystko jest zgodne z prawem, bo napisane w regulaminie, choc strona główna wprowadza w bład. Zresztą wklejam wam przykład jednej z takich ston. pozdrawiamn Ania http://style.culareso.com/payment.php http://style.culareso.com/terms.php

Gość tania jania
przecież napisane jak byk, że ponad 30zł to kosztuje, no ale fakt pełno oszustów w sieci

Ja wam przesłałam tą wersję gdzie już to widać, zupełnie inaczej to wygląda kiedy kończy się wypełniać ten głupi test. I nie tylko test, nacięłam się też kiedyś na stronie gdzie można za darmo oglądać filmy i było tam podobnie, koszt 0,25 z boku tak jakby do tego nr smsa który kosztował 25 zł.

Gość asddasdq4
moja znajoma także się nabrała na to

Zrobiłam ten test, żeby sprawdzić io na koniec pokazało mi ekran na którym jest wyraźnie napisane, że cena smsa to 25zł i nie ma żadnych wielkich liter krzyczących, że to niby tlyko 25gr.

a wiesz dlaczego to zauważyłaś??? bo dokładnie wiedziałaś że masz szukać tych 25 zł normalnie nie zwraca się na to uwagi, bardziej przyciąga wzrok 0,25 gr. Zresztą nie chodzi mi o ocenę tego co napisałam , bardziej o przestrogę dla innych. To tyle.

No proszę Cię... Jak zakładam gdzieś konto czy cos to jasne, że nie patrzę i nie czytam bo wszędzie jest mniej więcej to samo. Ale jak mam gdzies wysłać sms to ZAWSZE czytam wszystko dokładnie i 5 razy i tak jeszcze to przemyślę, zanim wyślę, bo to, że ktoś napisze mi nawet, że kosztuje to 25gr bez haków to wcale nie znaczy, że tak będzie :O

Gość ja sie an to nie nacielam
bo sie zorientowalam.niby pisze w regulaminie ale dziwie sie ze nie ma na to praragrafu bo golym okiem widac ze wlasciciel serwisu chce zarobic na niedopatrzeniu i liczy tylko na to aby ktos sie nabral.Portal sluzy temu aby ktos sie nabral!!taki ma cel!Juz sama nazwa "narodowy test zdrowia"to oszustwo wykorzystują tu wielkie slowa powolujac sie na narodowy test zeby wyciagnac kasę.Zaden z tego narodowy test!!:Opozatym wymusza weiscie na strone najpierw pokazywali anorektyczne albo spalona laske w solarium zeby zainteresowac i zeby krtos wszedl..wszytsko od A do Z jest przemyslanie aby perfidnie robic kase na naiwnosci