Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopertowka18

dwa testy negatywne

Polecane posty

Gość kopertowka18

Sprawa jest dosc skomplikowana. W poprzednim cyklu bralam antybiotyk i tabletki antykoncepcyjne. Mialam okres, ale zupelnie inny niz zawsze- cholernie obfity i bolesny (co wczesniej nie zdarzalo mi sie przy braniu anty). Pozniej, w tym cyklu, 13 dnia mialam bole piersi, dosc mocno, 14 dnia tez. Wystraszylam sie. Zrobilam test-negatywny. Do tego dopadlo mnie zapalenie pecherza i grzybica, piersi juz tak nie bola. Moze to od owulacji, ale to rowniez wczesniej sie nie zdarzalo. Zrobilam drugi test, wynik znowu negatywny. Aha, w tym cyklu raz zapomnialam o tabletce, ale przez kolejny tydzien nie kochalam sie. Skad te bole piersi? Czy powinnam powtorzyc test?

Gość kopertowka18
co sadzicie?

Gość kopertowka18
prosze o odp...

Gość opopopooo
wg mnie to nie ciąża. Udaj się do lekarza on rozwieje Twoje wszystkie wątpliwości...

Gość kopertowka18
biore tabletki, wiec z jednej strony ciaza jest nielogiczna, ale martwi mnie ten okres i bole piersi, wprawdzie to juz minelo, ale stres jest...

Gość opopopooo
najlepiej jakbyś się wybrała do lekarza, kolejny raz test robić... wg mnie lepsza opcją jest lekarz

Gość kopertowka18
Musze przyznac, ze boje sie takiej wizyty. Moze powinnam poczekac do okresu? Zastanawiam sie etz nad jeszcze jednym testem, ale wlasciwie nie mam zadnnych innych objawow. Poczekam jeszcze, pozniej najwyzej wybiore sie do gin.

Gość opopopooo
nie ma się czego bać, gin by rozwiał Twoje wątpliwości no ale decyzja należy do Ciebie.