Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WxW

DIETA WARZYWNA

Polecane posty

Gość WxW
Swego czasu byłam na diecie takiej, że jadłam : 2 jajka na śniadanie 100 g ryby albo kurczaka jabłko albo sałatę. Przez 2 tyg zjechałam chyba z 5 kg. A tych jajek to po uszy miałam :D Ale... fajnie mi, kiedy jestem głodna- bo mimo, że głowa mnie boli jak sto diabłów, to wiem, że chudnę.

hej dziewczyny ja do kawki lubie cos słodkiego wiec kupiłam wafle ryżowe i 3sztuki smaruje łyzką dzemu wiec kalorycznie to 3x 16 =48kalori wafle + łyżka dzemu 30 kalori to jest razem 78 mało ale ja mmuszę mieć cukier na start na diecie białkowej to myślałam że sie wykoncze:(

Gość WxW
Zrozumiałe... ja na diecie bez węglowodanów myślałam, że się zastrzelę ;] A teraz to tym bardziej. Ale wiesz...nie ma tego złego. Wcinaj na zdrowie. Mózg potrzebuje paliwa- dlatego ja czuję się jak zombie ;D Ale dzisiaj wszamałam jajko i jest git. Żeby matka się nie zorientowała, wywaliłam jedną kromkę chleba do kibla. Teraz czeka mnie jeszcze spuszczenie talerza zupy ogórkowe.

Gość Gosia1988
Ja tam kawe słodze i nawet mleczka gostyń dodaje...i chudne :D Grunt to nie popadac w skrajnosci,tylko jesc kiedy naprawde czuje się głód - ciepłe posiłi lepiej zapychają żoładek,woda też ciepła jest lepsza od zimnej ;-)

Gość WxW
Ale pijąc szklankę zimnej wody spalasz 30 kcal. Logiczne więc, że zimne=dobre.

WXW a mama nie zrozumie że jestes na diecie zupka ogórkowa to nie taka kaloryczna , zreszta zależy jak kto gotuje:) ale mysle że jak bys pogadała z mama to dietetycznie by gotowala ?

Gość WxW
Ahahahahahaha dobre! :p Ona...dla mnie? XD W życiu. Dla niej wysiłkiem było zapakować rybę w folię i wrzucić do kombiwaru, pół godz po moim powrocie do domu. Dziękuję uprzejmie, wolę swoje metody od wypominań, co to ona dla mnie zrobiła.

Gość Gosia1988
do autorki - kobito droga,ja wszystko jem cieple,uwielbiam cieple rzeczy i cierpie na tych kefirach bo przeciez one zimne są.Skoro schudlam 20 kg od konca maja to logiczne,ze ciepłe wcale nie oznacza złe ;-) a do pani co lubi kawy......ja kawe lubie pić samą (3 lyzeczki kawy,dwie cukru i mleczko gostyń ok 1/4 kubka).Dodatkowo lubie dobrze ciepłą...uwielbiam ten smak ;-)

moja tez miala to zawsze w d.. jako 15 latka potrafiłam prawie nic nie jesc bo w domu zawsze tłusto a ona sie tym nie przejmowała mam nadzieje że ja dla corki taka nie bede ze jak jej szczeli odchudzanie do głowy to ją logicznie przez nie pokieruje :) oby człowiek nie zapomniał jak wół cielęciem był ;)

Gość Gosia1988
ja mam syna i on sie chyba odchudzac nie bedzie,bo ojciec atletycznej sylwetki jest :D

moja córcia jak narazie szczupła jak patyczek ale jak zacznie dojrzewać to kształty sie zmienią a teraz taka presja na szczupłosc wrecz suchosc eh...

Gość Gosia1988
moze to minie......mi tam moj facet mowi ze dobrze wygladam i odejdzie ode mnie jak znow zawaze 45kg...no ale dla siebie jestem pasztetem.Kiedys bylam bliska anoreksji,juz nie pamietam ile nie jadlam ale wazylam 42kg na 170 wz.Ponoc oddech traciłam w nocy - dobrze,ze z mama mieszkalam to mi to wytłukła ręcznie

o szok taka waga przy 170 to ile teraz ważysz ja mam z czego zrzucac 173 i waga 73kg :)

Gość Gosia1988
ja waze 65 - dwie ciaze,jedna mi obumarla w 30 tc wiec byl szok - no i zaraz po tym wazylam cos ponad 80.Wrocilam do swoich nawykow zywieniowych i spadlo do tylu.Niedlugo mam chrzest i chce szybko zrzucic ostatnie kg wiec robie dzisieciodniową.

Gość WxW
Ja chcę ważyć 50 kg albo mniej, jeśli się uda... przy 160.

Gość Gosia1988
Mi wszystko chyba w cycki wchodzi bo mam 75G i jestem dumna z tego powodu ;) Mam nadzieje,ze mi nie spadną bo się załamie ;-)

Gość ej to prowokacja
nie dajcie sie jej znowu nabrac

Gość Gosia1988
tam prowokacja...kazdy ma swoj rozum i je co uwaza - raczej nikt nikogo nie zmusi przez kabelek do zadnej diety ;-)

Gość WxW
Sam żeś prowokacja. www.zakupoholiczka125.pinger.pl - mój blog, na potwierdzenie. Właśnie piję ogórkową. Postanowiłam 250 ml wypić... Liczy się jako warzywo? W końcu ogórki, nie?

Gość Gosia1988
jak zatrzepana to sie liczy,jak nie to pij ile chcesz :D