Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do pan

jak nakłonić dziewczyn do głebokiego gardła?

Polecane posty

Gość eleonooora
Ja ci odpowiem, musisz być do dupy w łóżku, nie pasujesz jej, twoj ruchy i pieszczoty, twój zapach jest jej obcy. Nie kręcisz jej, nie podniecasz, nie marzy o tobie w nocy, pewnie jej się nudzi i potrzebuje towarzystwa

Gość pytanie do pan
eleonooora i dlatego uprawia ze mną seks, tylko kobiety mają takie głupie myślenie:) jakby mnie laska nie kręciła to nawet nie spojrzałbym na nią, a co dopiero mówić o seksie haha

Gość eleonooora
jakby była zakochana to każdy łyk herbaty kojarzyłby się jej z twoją spermą

Gość pytanie do pan
eleonooora nie obraź się ale jaka głupia jesteś:) przeczytaj to co napisałaś hahaha tragiczna jesteś dziewczyno, nie robi mi głebokiego gardła ale pozwala kończyć w buzi, więc twoja teoria jest fo fupy tak jak ty

Gość eleonooora
kobiety są inaczej skonstruowane, będą akceptowac faceta który im się nie podoba z tego względu że kobietom nie wypada podrywać wybranego, dlatego zadowalają się tym co wpadnie w ręce.

Gość pytanie do pan
haha ale masz śmieszne teorie haha

Gość eleonooora
Ja już się wżyciu nasłuchałam zwierzeń koleżanek. Ona cię nie pożąda inaczej nadziewałby się na ciebie w każdym miejscu i ciągła druta 10 razy dziennie

Gość ślicznotkaaaaa
osobiście to się dziwię twojej dziewczynie bo jeśli chodzi o mnie to sprawia mi to nie mniejszą przyjemność niż mojemu mężczyźnie i bardzo mnie podnieca, coś w tym może być, że twoja kobieta nie do końca widzi cię jako spełnienie jej marzeń seksualnych, może myśli o kimś innym...