Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorylek

Baby z grubymi gestymi brwiami są oblesne!!!

Polecane posty

Gość gorylek

Wkurwia mnie jak kobieciny nie wyregulują sobie brwi tylko chodza z takimi krzakami na mordzie, to im przyslania cale oko!!!!!!! FUJJJJJJJJJJJJJ

Gość eh Gamoniu Gamoniu
jakoś nie widziałam, raczej tendencje na polskich ulicach idą w drugą (niekoniecznie właściwą) stronę:P Mnie nie podobają się te brwi wyskubane do zera a zamiast włosów kreska :O

Gość rafa kolorowa
jeśli dla ciebie brwi babki z foty są grube i gęste to nie chcę wiedzieć jakie ty masz :o

Gość gorylek
Mam zajebiste..babka na zdj odejmuje sobie tyle uroku tymi brwiami wystarczy tylko troche podregulowac i twarz naprawde staje sie ladniejsza, bardziej kobieca!

Gość taka jej uroda
:)

Gość Gian Carlo
Moja dyrektorka takie ma i jest okropna.

Gość Ewaldi
ta kobieta na fotce ma bardzo ładne brwi, szkoda że tak mało kobiet może się pochwalić takim gęstym zarostem :(

Gość gorylek
A JESCZE BARDZIEJ MNIE DOBIJA jak blondynki (ciemne, czy jasne) maluja kudły na czarno... i maja jasne brwi kurwa !!!! nie ma gorszego kiczu !!!

Gość gorylek
no socha ma geste brwi ale jeszcze pol biedy ze są jasne

Gość Ja mam takie krzaki
Geste, ciemne i dosc szerokie. Nigdy nie depilowalam i nie zamierzam. I dalej bede wkuriwac tych co sie czyms takim nakrecaja :P

Gość marynazwawki
myślę, że pani ze zdjęcia choćby sobie zrobiła brwi w najlepszym salonie kosmetycznym świata to nic by nie dało to ogólnego wyglądu...:P a co do brwi- kwestia gustu.. ja na przykład bardzo chciałabym mieć gęste grube brwi, są takie naturalne i hmm. ciężko to nazwać, w każdym razie podoba mi się to. oczywiście nie każdemu to pasuje a odwrotnie- niestety jak patrzę na babki w Polsce to mają zamiast brwi kreski i wyglądają idiotycznie (chociaż myślą, że jest inaczej i to jest najbardziej zabawne:)) a tak dla śmiechu http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery8691Najgorszebrwiroku1.jpg&imgrefurl=http://www.trendz.pl/foto/%3Fid%3D8691%26nr%3D1&usg=__yiPLeHXFDn7LvWXimtySsldWuoY=&h=350&w=345&sz=80&hl=pl&start=0&sig2=6CEK_8_4UhEiAIHL_3hNXw&tbnid=VGoNR5q2R9eFTM:&tbnh=146&tbnw=168&ei=ta1ZTJ7LLd6G4gbZrPTKDQ&prev=/images%3Fq%3Dbrwi%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D438%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=760&vpy=105&dur=1712&hovh=226&hovw=223&tx=137&ty=186&page=1&ndsp=10&ved=1t:429,r:9,s:0 wybaczcie za giganta, ale nie wiem, jak to skrócić :P

Gość gadam do siebie
ja mam takie jak socha, tyle że ciemne. jakbym wyrwała połowę to bym wyglądała jak dziecko z downem, więc je chowam pod grzywką. i nigdy bym nie pomyślała, że ktoś może reagować taką agresją na brwi :D :D

Gość LajzaMineli
dawniej takie uważano za czarownice (zwłaszcza gdy brwi były zrośnięte) i spławiano albo na stos

Gość fgggfy
kobieta ze zdjęcia nie grzeszy specjalnie urodą, ale brwi ma akurat bardzo ładne- wg mnie wymagają lekkiej korekty na ostatniej 1/3 łuku i tyle. nie podobają mi się za to cienkie brwi, ale nie przeżywam tego jakoś specjalnie, bo co mnie obchodzi, że niektóre kobiety dodają sobie dobrowolnie 10 lat wyliniałymi brwiami.

Gość Leonid Breżniew
Bzdura! Normalna kobieta i dziewczyna nie powinna niszczyć własnych brwi, nawet jak ma bardzo gęste i zrośnięte. A jeśli któraś nie potrafi zaakceptować własnych brwi, oznacza to chorobę psychiczną, dlatego taka osoba powinna być umieszczona w szpitalu psychiatrycznym. Natomiast ci, którzy zawodowo niszczą kobietom i dziewczynom brwi, czyli pracownicy zakładów kosmetycznych, powinni zostać aresztowani i zesłani na Kołymę na Syberii Północno-Wschodniej. Tam w surowym polarnym klimacie Dalekiej Północy będą pracować w kopalniach złota, bo wiadomo, że machanie kilofem przy 76 stopniowym mrozie jest doskonałą reedukacją i wywietrzeją im z ich głów zbrodnicze pomysły. Leonid Ilicz Breżniew - sekretarz generalny Komitetu Centralnego Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego (KC KPZR), z zamiłowania psychiatra.

Gość gość
Hahahaha!!!!! Dobre!!! :D i jak najbardziej popieram!

Gość gość
Mnie nie podobają się albo grube brwi albo za cienkie też. powinny być wyregulowany w ładny, delikatny łuk, wtedy twarz zmienia sie na korzysc, podnosi to oko. Grube brwi zwykle nieladnie wygladaja

Gość gość
Jak to sie jednemu gorylkowi potrafią skrajnie zmienić poglądy. Do psychiatryka z nim.

Gość gość
Teraz inna moda, właśnie na geste brwi