Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszeek

ciąża ! ? pomocy

Polecane posty

Gość mateuszeek

siema, mam taki problem, otóż zabawiałem się z moją dziewczyną w łóżku.. byliśmy bez ubrań.. nie uprawialiśmy sexu czy coś.. żadnego wytrysku nie było.. wyciekał tylko śluz i lekko napewno jej pochwe dotykałem członkiem.. czy to możliwe by w jakikolwiek sposób zaszła w ciąże ? wkładałem jej palce, lizałem.. dodam że jest dziewicą, ale pewnie ma błone przerwaną bo 3 palce jej wchodziły i to całe bardzo głęboko więc wątpie żeby miała jeszcze błone.. i miała dni płodne, a to możliwe że jak wytrysk miałem na jej cycki i dotykałem palcem ich i potem wkładałem jej do pochwy i mogła zajść w ciąże ?

Gość anette1111
Mogła zajść. Będziecie mieli dzidziusia:-)

Gość marynazwawki
jeżeli wkładałeś jej do pochwy palce na których znajdowało się nasienie to może być w ciąży oczywiście wytrysk nie bez powodu nazywa się wytryskiem, a nie "wylewem", bo aby plemniki mogły dolecieć gdzie trzeba to muszą wlecieć tam z jakąś prędkością. ale i bez tego jest szansa na ciążę, zwłaszcza jeśli były dni płodne. polecam poczekać do dnia okresu, a jeśli ten nie przyjdzie- iść do apteki bądź drogerii i kupić test ciążowy:) pozdro

Gość buchtans
przestancie chlopaka straszyc,moge dac sobie reke uciac ze w ciaze nie zaszla

Gość co za baran
dodam że jest dziewicą, ale pewnie ma błone przerwaną :O

Gość ....:::::::......
no to miałeś ten wytrysk czy nie miałeś?? Bo miotasz się w zeznaniach. Najpierw, że nie było wytrysku a potem, że był na cycki. To się zdecyduj. Jeśli nie miałeś to szansa żadna więc jakby człowiek miał w ten sposób zachodzić w ciążę to gwarantuję, że mielibyśmy tu drugie Chiny. A jeśli miałeś, dotykałeś rękami cycków i w dodatku bezpośrednio potem wkładałeś jej palce, a ona miała dni płodne no to bracie gratuluję! Mogła nie zajść akurat ale prawdopodobieństwo wtedy jest duże.

Gość mateuszeek
no formalnie jest dziewicą, ale błone ma przerwą, nie przespała się nikim tylko błona się przebiła już rok wcześniej jakoś..