Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek25

ON CHYBA OSZALAŁ !?

Polecane posty

witam Was. Liczę na wypowiedź facetów... Mianowicie: Czy to możliwe,aby facet był szczery i normalny w swych zamiarach do mnie mowiąc,że on zaczyna związek od seksu i po nim jest tak mega blisko z kobietą,ze ona zasłania mu cały świat. Oczywiscie wyśmiałam go,twierdząc,że dobry bajer nie jest zły,ale jak mozna uprawiac seks z kim sie mało zna,tylko po to,aby sie do niej zblizyc emocjonalnie. On twierdzi ze dla niego seks to tylko z wyjatkową kobietą,i ten seks spowoduje,że on odda się cały dla niej i juz nic innego nigdy nie bedzie miało znaczenia. wybaczcie Panowie-ale w takie teksty(w tym przypadku inteligentnego faceta)do mnie nie przemawiają...Czy jest ktoś z Panów,kto jest równie 'emocjonalny' i dopiero po seksie przywiązuje się do partnerki???? Bo z tego co wiem- seks na dzien dobry NIGDY nie konczy sie slubem:)

nie to,że wątpliwosci,ale nigdy w zyciu nie spotkalam sie z tym,bo ja np taka jestem,ze po seksie strasznie sie przywiazuję i to wzmaga we mnie uczucia... ale zeby facet???????????? NO WAY:)))

wiem,ale no juz takie bzdury gadać,on wie ze nie jestem glupia, ze na klamstwa jestem wyczulona, przeiez ryzykuje tym,ze zakonczę te znajomosc, a mimo wszystko wmawia mi ze jest tak bardzo uczuciowy ze po seksie staje sie dla kobiety wszxystkim.Czy to w ogole mozliwe u faceta? on chce sie spotkac i od razu to robic...mowie do niego,ze jest nienormalny,skoro mysli ze jestem taką kobietą,ze szkoda mi czasu na takich frajerów...to mowi ze go obrazam i nie zyczy sobie porownania z innymi facetami.

mnie kiedyś też taki jeden próbował zbajerować:D co się okazało miał mnóstwo takich kobiet ,które to po seksie są dla niego WSZYSTKIM:D

albo np. gdy go o cos prosze np. czy przeniesie sie do mego miasta-wyrazil na to zgode, ale dodal...tylko wiesz,po "tym" bede w stanie zrobic dla Ciebie wszystko.

powiem wam ze napisalam mu ze nie pracuję w MPO-nie zbieram śmieci i zakonczylam te znajomosc, choc wydawal sie byc normalnym chlopakiem.. okazal sie raczej frajerem. Powiedzial ze nie zalezy mu na tym seksie,ze bedzie czekal.... jassssssssssssssssssssne:) Kog jak kogo,ale mi tych sciem nie musi wciskac-nie jestem pelikanem:)

SEKSTURYSTA hahahahaha :) nie no tego tekstu jeszcze nie slyszalam:) no niestety chyba na takiego natrafilam....

najdziwniejsze jest to,ze jak mowie mu ze nie jestem pelikanem...nie łykam wszystkiego,to sie wkurza na mnie i denerwuje strasznie,ze on mi mowi o swoich uczuciach,ze jest uczciowy i bliskosc go zbliza do kobiety...a ja się bulwersuję:)ale kurde! no jaki normalny facet chce seksu na dzien dobry,ze po nim poswieci sie cały... haha no cyrk jakis.. frajer.

No nie wiem, byłabym czujna. Mój miał odwrotnie - to ja dążyłam do konsumpcji całkiem świeżej znajomości, a on na to, że seks super, owszem, ale dopiero wtedy, gdy będzie wiedział, że nasza znajomość może zmienić się w coś trwałego. Po dłuższym czasie przyznał ze śmiechem, że dalam się nabrać na ten chwyt, bo faktycznie - strasznie mnie tym ujął, byłam wręcz zachwycona, jaki to porządny gość. Teraz jesteśmy malżeństwem od 5 lat.

nie rób głupstw. Mój amant mi wkręcał, że chce być ze mną już na poważnie i że jestem tą jedyną na całe życie. Zaliczył i co? I nic, pare dni był kontakt a teraz zero, podobno już zarywał do innych panienek. Do facetów trzeba mieć ograniczone zaufanie.

napisalam mu co o tym myslę...gdyby mu zalezalo,przekonalby mnie,ze tak nie jest,ze poczeka itd..ale on milczy:) po co sie starac,jak moze kolejnej wkrecic ze seks...i bedzie slub:) dobre:) i to jeszcze mlodszy....FRAJER no, jest na tyle glupi,ze myslal ze sie na to zgodzę:)

napisalam mu co o tym myslę...gdyby mu zalezalo,przekonalby mnie,ze tak nie jest,ze poczeka itd..ale on milczy po co sie starac,jak moze kolejnej wkrecic ze seks...i bedzie slub dobre i to jeszcze mlodszy....FRAJER no, jest na tyle glupi,ze myslal ze sie na to zgodzę a ty już na tyle uwieżyłaś w jego ideologie,że aż musiałaś szukać potwierdzenia na kafe poczekaj odezwie się niech tylko coś wymyśli pewnie go zaskoczyłaś

Czemu ma się nie skończyć związkiem bądź ślubem. Mam nie szanować faceta, bo mi się oddał za szybko? Moi dwaj napoważniejsi faceci oddali mi się szybko a i tak z jednym się pobrałam, a z drugim jestem już kilka lat. Oczywiście z mężem się rozwiodłam, ale nie miało to nic wspólnego z tym, że za szybko zaczął :)