Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj-tylko-nie-to

Jaka jest wg Was najgorsza spośród nieśmiertelnych chorób?

Polecane posty

Gość oj-tylko-nie-to

tzn. taka, której najbardziej się boicie? dla mnie schizofrenia :(

Gość staszek ja sie chyba w tobie
cóż, każda choroba jest straszna.

Gość prawdziwy mistrz kafe
depresja dwubiegunowa

Gość e tam gfsgfwsg
jak sięnie leczysz to i tak ty nie masz problemu jak łykasz psychotropy to też nie masz powiedziałbym że paraliż od szyi w dół

Gość staszek ja sie chyba w tobie
chyba ktos nie wie o czym mowi :O schizofrenia dla schizofrenika to pieklo jest!

Gość oj-tylko-nie-to
a spotkaliście na kafeterii kogoś chorego psychicznie?

Gość aleksanderdegreit
lepiej miec parkinsona i trochę wylać niz mic alchajmera i zapomnieć wypić Skandal w Tatabanya Tatabanya to znana miejscowość na Węgrzech. Dziś, 3 sierpnia miała tam miejsce wzruszająca uroczystość: odsłonięto tam pierwszy w Europie (i na świecie) pomnik ofiar katastrofy pod Smoleńskiem. Pierwszy- i to przed Polską... Obecni byli inicjatorzy budowy pomnika, m.in.węgierscy dyplomaci, mieszkańcy Tatabanya, węgierskie wojsko, Polonia. Mimo wielokrotnie ponawianych zaproszeń nie pojawili się natomiast, ku sporemu zaskoczeniu zebranych, przedstawiciele ambasady RP w Budapeszcie. Zbulwersowani byli tym faktem reprezentanci MSZ Węgier. Bo to rzeczywiście dziw nad dziwy:poza Polską odsłaniają pomnik Polski dotyczący - ale polskiej dyplomacji przy tym nie uświadczysz... To absolutna żenada. To wstyd. Czyżby nasi dyplomaci w Budapeszcie obawiali się, że fakt uczestnictwa w takich uroczystościach zablokuje im karierę? Że to będzie źle widziane w Warszawie? Że Sikorski brwi zmarszczy? Nieładnie, nieładnie, po prostu obrzydliwie.