Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatwa dziewczyna to ja

nieśmiałe dziewczyny kiedyś a potem łatwe laski - to ja

Polecane posty

ostatnio analizowałam sobie poprzedni rok, a konkretniej imprezowanie. kiedy chodziłam do szkoły średniej była bardzo spokojna, kujonka, nie miałam wiele koleżanek, na imprezy w ogóle nie chodziłam, nie piłam alkoholu. Pochodzę z małej miejscowości. Kiedy poszłam na studia wszystko się zmieniło - dużo piję, czasami palę, na imprezy chodzę kilka razy w tygodniu, całuje się z nieznajomymi facetami na imprezach, jeszcze nie przespałam z kimś z imprezy, ale pewnie to kwestia czasu. szcerze mówiąc, ta przemiana mnie przeraża, czuje że jestem sobie obca, ale imprezowanie mnie tak wciągnęło że nie potrafię z tym skonczyc

ostatnio nawet podglądam mojego brata przy kompaniu :O

taaaak i jeszcze sie wtedy masturbuję - nie podszywaj się ok...

Gość mojeezycieee
a ja piłam paliłam jak byłam w liceum i gimnazjum, takze całowałam sie z chłopakami na imprezach, potem poszłam na studia i imprezy były juz dla mnie norma,juz nie miałam potrzeby całowania sie z facetami na imprezach bo uwazałam ze juz troche nie wypada w tym wieku, oczywiscie piłam i pale do dzis ..ale jakies pacanki wsród ludzmi juz mnie nie bawia;) no cóz kazdy inaczej dojrzewa i dodam ze rozpoczełam współzycie w wieku 23 lat;)

tzn jak byłam taka szara myszka to się źle czułam, chciałam mieć znajomych i chodzić na imprezy, dlatego tak łatwo mnie to wciągnęło, ale teraz tez nie jest dobrze.

Gość julia na dachu
pewnie wcześniej byłaś na łańcuchu rodziców ja miałam na odwrót, piłam paliłam ( różne rzeczy) w gim. i liceum potem na studiach wyrosłam z tego

Gość do mojeezycieee
a uprawialas seks bez zwiazku?

Gość mojeezycieee
nie uprawiałam

A ja miałam wręcz przeciwnie - w liceum imprezowałam na maxa, ogromnie dużo piłam, paliłam papierosy, całowałam się z poznanymi na imprezach chłopakami, wracałam czasem tak pijana do domu, że trzeba bylo mnie nieść... A kiedy poszłam na studia, to wyciszyłam się, imprezy przestały mnie kręcić, stałam się domatorką. Przestałam sie też upijać, alkohol nadal piję, ale w małych ilościach, od czasu do czasu idę ze znajomymi na piwo i to wszystko. Do klubów chodzę bardzo rzadko, może raz na kilka miesięcy. I nie wyobrażam sobie teraz całowac się z kimś obcym na imprezie, szukam raczej kogoś do stałego związku. Chyba po prostu dorosłam :)

Spokojnie, dojdziesz i do tego poziomu co twoje koleżanki, będziesz dawać dupy aż milo. Każda zakompleksiona kobieta jest łatwa.

Gość starsza niż mysliszz
Chociaz autorka pare lat mlodsza odemnie tak wnioskuje ;) problem taki sam, tylko z troche innej strony. Mi poszlo nie na imprezowanie a na flirtowanie z żonatymi :/ Do tej pory mialam jednego partnera i przespalam sie pierwszy raz gdy mialam tez 23 lata, a teraz nie pzonaje siebie. Nie wplatlam sie jeszcze w nic zlego ale tez kurcze mysle ze to kwestia czasu :/

Gość ciekawe kiedy zaczniecie
sie puszczac

Gość mojeezycieee
ja mam kompleksy a łatwa nie ejstem:D

Gość fdgfdgdfgd
jestes qrwa dasz dupy ?

jezeli zle sie czujesz w takim postepowaniu .. to przestan sie tak zachowywac mozesz imprezowac i zachowywac sie z kultura, takie jest moje zdanie