Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waniliowa babeczkaa

Czy to ma sens? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Waniliowa babeczkaa

Spotykamy sie od dwóch miesięcy i za kazdym razem kiedy sie widzimy jest naprawdę sympatycznie. Poznaliśmy się przez znajomych, mieszkamy w tym samym mieście. Baaardzo mi na nim zależy, ale parą nie jesteśmy (tzn.ja bym chciała i chyba nieświadomie zaczęłam go naciskać na zawiązek). Pewnego razu powiedział mi, że jestem super wartościową kobietą i bardzo atrakcyjną, ale był zdradzony i boi się związków, boi się całej tej definicji, deklaracji i tak jak teraz jest mu dobrze. Myślałam, że chodzi mu o seks i szuka kolezanki do łóżka, ale jednej nocy specjalnie go kusiłam a on mi powiedział: 'jesteś dla mnie zbyt ważną osobą i wybacz, ale nie mogę mimo, że mam na Ciebie ogromna ochotę...nie chcę Cie uprzedmiotowić i spieprzyć tego co jest między nami'. No i juz sama nie wiem co myśleć...czy jestem dla niego zwykłą koleżanką? :/ stwierdziłam, że nie będe naciskać na związek ipokazywać, ze mi zalezy..wczoraj w nocy dostałam od niego esa o tresci: 'wiedz, że jesteś dla mnie bardzo, bardzo, bardzo bliską osobą i myślę o tobie'. Dodam, ze mamy ja 24 a on 26 lat. Pomóżcie bo nie wiem co robić i jak się zachowywac, zeby tego nie zawalic..:/

Gość Waniliowa babeczkaa
Wcześniej spotykał się z wieloma kobietami, przygodny seks też miał u niego miejsce :/ więc sama nie wiem :/

Gość szczerze to..
kiepski jestem w doradzaniu wiec nic nie napisze

Gość waniliowa babeczka
no i jak? podpowie ktoś coś?

Gość roska z nossska
ciezki przypadek

mysle ze facet naprawde nie chce zepsuc dobrych stosunkow ktore sa miedzy wami. mial okazje na przygode a nie wykorzystal jej. to o czyms tez swiadczy. badz blisko niego, zawsze pomocna, niech wie ze jestes. jesli jestes wazna dla niego to z czasem si eprzekona do tego ze nie chcesz go skrzywdzic, wtedy wasza znajomosc przerodzi sie w zwiazek. bo nie sztuka jest powiedziec sobie"bedziesz moja dziewczyna"i juz jest fajnie kolorowo..nie, to z czasem wyniknie pod wplywem spotkan, spedzania czasu, rozmow. jesli czuje sie dobrze wtwoim towarzystwie i chce si espotykac to jest dobrze, pokaz mu ze go ni eskrzywdzisz, ale nie naleaj bo si esploszy.

Gość waniliowa babeczka
na jeszcze głupsze tematy odpowiadacie a u mnie cisza :/

Gość waniliowa babeczka
Panoramiczna- bardzo dziękuję za mądrą i konkretna odpowiedź :) :*

na nic nie naciskaj, musisz cierpliwie czekać, wiem że to trudne. Sama to przechodziłam i ja jestem w gorącej wodzie kąpana, facet zrezygnował, bo stwierdził, że narzucam zbyt duże tempo. Nie był z niego jakiś cud ale mogło z tego coś być.

Facet nie chce żadnych związków, o czym mówi jawnie i jesteś dla niego tylko koleżanką, może nawet przyjaciółką. Jeśli chcesz to zmienić, to nie masz wyjścia jak tylko zaryzykować i przestać się kolegować, przyjaźnić, a zacząć podrywać.

Gość śliwka w czekoladzie
Poczekaj.

Gość waniliowa babeczka
Zacząć podrywać kogo? jego? cały czas go kokietuję, ale bez przesady. Na każde spotkanie z nim staram się wygladać kobieco i seksownie. Nie mogę też udawać kogoś kim nie jestem,albo przesadzić z tą kokieterią.

Gość klaudiusz ze szprychowa
mozesz mnie podrywac jak chcesz :p