Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszczane pantalony

podajcie mi kilka propozycji

Polecane posty

szarych badz czekoladowych sukienek(oczywiscie nie wiejski styl-gorsety,falbany,swiecidelka-bleeh...:O) i do tego dodatki i szpile :D proooosze :) no albo inne kolory ale wolalabym zeby sukienka byla w kolorze stonowanym za to dodatki kolorowe :) sukienka ma byc prosta elegancka.

Gość mów mi tak jeszcze
o tych cyckach :classic_cool:

oo ta 2 juz by lepiej pasowala :) a myslalam zeby gora byla w stylu greckim tzn o tzytze chodzi a dol bombka lecz nie moge znalezc tego polaczenia a jak sa to pstrokate a ja chce szara!

Gość darciuchaaaa
jak masz duże cycochy to stanowczo odradzam połączenie grecka+ bombka bo będziesz wyglądać jak opona 'miszlę';)

Gość darciuchaaaa
wpisz sobiw w google 'tnij' i wyskoczy ci stronka do skracania linków. potem wklej na kafe. link bankowo zadziała

kurde kiedys widzialam taka jak gogo podala tylko od dolu bobka byla duuuzo krotsza i gora bardzo podobna tylko te ramiaczka nie takie grube szara z matowego mat.no cuuudo :) a teraz jak mam wesele to nie moge jej znalezc.a zaraz wam pokaze jakie szpile bym chciala :P

kolczyki bobma ale...myslalam o takich dluugich piorach jak kiedys miala edzia gorniak gdzies tam..oczywiscie kolor kobalt.albo...make up kobalt + jakis pasujacy badz kontrastowy kolor,do tego-pazury w kolorze tym 2 wlasnie dolaczonym do kobaltu..co wy na to??

Hej sorki ze sie wcinam nie na temat ale powiedzcie mi dlaczego nie moge dodac nowego tematu??????Dzieki z góry za pomoc