Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

czy kontynuowac ten zwiazek?? prosze o odpowiedzi

Polecane posty

zacytuje fragment naszej rozmowy: ja: masz jakies przemyslenia dotyczace naszego zwiazku, po naszych wczasach (dodam ze było bardzo miło, moze 1 kłótnia) on: zastanawiam sie czasem cz ten zwiazek wytrzyma, czasami tak mysle gdy mam gorszy dzien ja: zaden zwiazek nie wytrzyma jesli z jednej str ne ma uczucia(jego do mnie) on: taa tez to wiem hihihhi ja:dla mnie to nie jest smieszne raczej smutne on: nie chce o tym dzis gadac bo nie zasne i ty sobie popsujesz humor i wyrosnie klotnia ja lat 24 on 28 staz zwiazku 6 miesiecy zero wyznan z jego strony..a ja jak sie domyslacie bardzo kocham

Gość mów mi tak jeszcze
Jak mówiła kelly bundy miłość to nie jednokierunkowa autostrada :D

??(:O dodam ze opo miesiacu zwiazku miał ciagłe watpliosciprzez 2, 3, 4 miesiac myslałam ze juz sie wynormowało ale chyba nie...chociaz i tak jest duzo lepie

????????????

jakie wyznania? to było wyznanie? jakbym chciała cos wyznac to bym troche inaczej to w słowa ujeła zreszta nie trzeba byc einsteinem zeby sie domyslec, zeby on sie do myslił ze cos do niego czuje..zreszta to wie bo to widac..i wie ze mi zalezy moze pomys jak to jest byc z kims i nie pomóc powiedziec kocham jak to samo ci sie cisnie na usta..zeby tylko nie zrobic z siebie idiiotki..tylko musze tłamsic to w sobie

chciałam z nim pogadac..ale wiecie obawiam siie ze powazna rozmowa sprawi, ze sie rozstaniemy..bo byc z kims bez miłosci to chore

Gość powazna rozmowa jak
prowadzi do rozstania to znaczy ze jedna ze stron nie dorosła albo obie strony.rozmowa to klucz do udanego zwiazku bez tego nie ma o czym myslec.jesli on po rozmowie odejdzie tzn. ze nie maszs czego szukac w jego ramionach i godnie sie pogodzic z porazka przy wyborze takiego kogos rozmowe wasza oceniam licho/facet nie wie po 6 msc czy to przetrwa ale jakims cudem 6 msc przetrwalo. moja rada ....zap0yatac wprost czego oczekuje? jakie ma zamiary? dlaczego uwaza ze to nie przetrwa...po odpowiedziach jego powinnas wiedziec co obic.ewentualnie napisz tutaj....poznamy syutuacje

ja mysle ze to wystarczajcy etap...ponad pół roku...zeby wiedziec

Gość on maminsynek, a ty jesteś tro
od dawna ze sobą sypiacie? on jest z toba dla seksu, nie oszukuj się, jak sama mu wchodzisz do łóżka, to co ma chłopak nie skorzystać :classic_cool:

Gość izolda1982
dajcie sobie trochą czasu, nic na siłę. czas pokaże co z tego będzie

Moja kolezanka tez byla w podobnej sytuacji... i dam ci taka rade zebys przez jakis czas nie dawala mu odczuć ze ci na nim zalezy:) koles wtedy sie powinien zaczac starac o ciebie... a jak nie zacznie to sobie go odpusc bo to nie bedzie mialo sensu... u kumpeli to poskutkowalo:)

ogolnie powazne rozmowy o swoim stosunku do sibie zawsze nas wzmacniały..bo swego czasu bysmy sie rozstali to było po 3 miesiacach znajomosci i ja chciałam odejsc..bo widziałam zmiane w jego zachowaniu a on mnie zatrzymał prawie sie rozkleił..stwierdział ze sie zmienił, ze moze powinnien dac mi spokoj a z drugiej nie chce mnie stracic d tamtej pory zmieniło sie wiele na korzysc

Gość mieć własne zdanie!:)
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

ktoś bedzie na ciebie pluł, a ty powiesz, że pada deszcz? bylejakie spodnie, ale żeby były? miej godność lubie takie porady;)

zastanawia mnie? po co 28 letni facet który chce sobie ułozyc zycie,załozyc rodzine marnuje kilka miesiecy na bycie z kims kogo nie kocha, a co najwyzej czuje sympatie..czy nie wiem co a jego tłumaczenia ze była go wyrolowała .nie jest juz dla mnie wystarczajce

buuuu:(

własnie nie to on chciałby sobie zycie ułozyc..miał sie zenic rok temu ale nie wyszło..to dla niego bardzo wazne..poza tym odzywa sie w nim instynkt ojcowski;) ja potrzebuje tylko stabilnego zwiazku

Gość czy to Ty pisałaś na innym
topiku, że na wakacjach zdjęcia nie chciał sobie z Tobą zrobić?

taaaaaaaa:O załosne

Gość internetowa
Jeszcze masz jakiś dylemat? :o

Gość internetowa
Chyba bym w depresje maniakalno-obsesyjną wpadła jakby facet mnie tak traktował :( :( :(

no depresja maniakalno obsesyjna;) hehhe chyba nie?...mam nadzieje:) on mnie xle nie traktuje w całosci..poswieca mi swój czas, zabiera mnie na wczasy, miło nam sie spedza czas.....ale ten jego brak uczucia do mnie mnie dobija ma czas dla mnie, rapoznaje z rodzinka, znajomymi, przytula itd, za raczke chodzimy itd

ale wiem ze mnie nie kocha:O:O

teraz mówi zebym wpadła do niego to zjemy sobie obiadek a wie ze kochac sie nie bedziemy bo mam grzybice pochwy;) wiec mysle, że moze jednak cos czuje:D