Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokambia

Po ilu dniach ćwiczeń brzucha widać efekty?

Polecane posty

Gość kokambia

Po 14? Po miesiącu? Nie robię zwykłych brzuszków tylko wykonuję ćwiczenia aerobowe a potem jak już się rozgrzeje to kładę się na plecach i robię coś takiego że zginam nogi, potem przewracam się na jeden bok i prostuje tak jakby skośne. w jedną i drugą stroną, coś jakby nożyce w powietrzu tylko skośne i na wprost też tak robię.

Gość trudny wybor;)
po 2-3tyg

Gość kokambia
tłuszcz bardzo skąpy, pragnę go ujędrnić a do spalenia mam mały procen tłuszczu i trochę boczki

zalezy od tkanki tluszczowej im nizsza tym widzisz miesnie tzw kratke :) jesli nie zgubisz zbednych kg miesni nie zobaczysz bo przysloni je tluszcz. A pisanie ze po 2tyg,miesiacu,2miesiacu jest TO BZDURA !

Gość wstydziuch........
i tak sie nie znasz bajek nie opowiadaj znowu

tłuszcz bardzo skąpy, pragnę go ujędrnić a do spalenia mam mały procen tłuszczu i trochę boczki no to aeroby w stylu bieganie, jazda na rowerze czy pływanie + ćwiczenia na brzuch. definitywnie zobaczysz poprawę.

Gość kokambia
biegałam przez miesiąc teraz muszę zrobić przerwę bo jestem po chorobie ale ćwiczę w domu i jeżdzę na rowerze i właśnie fitness, aerobic ;)

Gość Pati Patka
Ja ćwiczę jak narazie 10 dni i też się nie mogę doczekać jakiegokolwiek efektu ale trzba czekać i sumiennie ćwiczyć a zapewne efekty będą :)