Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iśia

PRZYKRA SPRAWA :( NIE WIEM CO MYŚLEĆ

Polecane posty

Gość Iśia

Przepraszam z góry jeżeli piszę w nieodpowiednim wątku. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to jest? Dzisiaj w zoologicznym widziałam jak pani sprzedawczyni trzyma jakieś wiaderko, spojrzałam, a tam mysie noworodki:(((( leżały sobie na dnie wiadra, takie malutkie różowiutkie z niebieskimi niteczkami na brzuszku:( spytałam co z nimi? a ona mi na to że one do rana powinny zdechnąć, bo to towar przeznaczony dla właścicieli wężów, :( powiedzcie dlaczego wokół panuje taka znieczulica?

Gość trtrtrtretrtr
No co Ty!!! :( Ja pierdolę, co za pojebańcy

Gość ciocia krysia
TO tY NIE WIEDZIALAS ZE TAK SIE ROBI nie w kazdym sklepie tak jest ale sprzedawcy wiedza np ze ktos przychodzi i kupuje myszy wlasnie dla weza

Gość niestety...
prawo dżungli ,takie zycie.

Gość Iśia
dlaczego tak się dzieje??:((

Bo węże też muszą coś jeść? Większość zwierząt terraryjnych musi jeść żywy pokarm, musi polować, i tak te mysie oseski są zdechłe, ale przecież normalnie są w zoologach żywe myszy dla dużych węży :) Ryby, krewety, raki dla żółwi, koniki polne dla pająków, i jaszczurek :) Nie znieczulica, a kwestia odpowiedniej diety dla zwierzaka. Myślisz że whiskasa albo pedigree się z warzywek robi? Też z mięska, które dychało kiedyś :) A mysie oseski to towar nieprzetworzony i nie zapakowany do puszki z karmą i tyle - tak o tym myśl :) Notabene zdrowszy niż ten z puszki z karmą :)

Iśia to miło że są na tym świecie jeszcze tak wrażliwe osoby jak Ty, naprawdę miło o tym wiedzieć.

Gość tania jania
jakoś nie jest ci szkoda świnek i kurczaków, kaczuszek czy krówek? pewnie wpierdzielasz aż ci uszy trzęsą? i nie mów mi, że to nie to samo bo popyt mięsożerców generuje zabójstwa zwierząt, jeśli jakimś cudem, nie jesz mięsa to sorki