Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirianna1111

Dlaczego męzczyźni zostawiają kobietę...

Polecane posty

Gość Mirianna1111

gdy ta prosi błaga itp. są nieugięci. A gdy widzą ,że była zaczyna życ normalnie jeste szczesliwa wracają co ich do tego skłania?

Gość Czyli wszyscy faceci zostawiaj
a jedna kobiete ??

Gość sto pro facet
bo moze jest brzydka i jest gruba?

Gość jeden wielki kompleks
lubia gonic króliczka:)

Gość Czyli wszyscy faceci zostawiaj
Ja wlasnie znlazlem taka co mi sie podoba, jak mi sie uda z nia cos ten teges to jej nie zostawie ;)

Gość Mirianna1111
Nie chodzi mi o to czy zostawiaja bo jest brzydka i gruba. Mam na mysli raczej to ,że odchodzą z wiadomego sobie powodu.Kobieta wtedy prosi błaga itp by nie zostawiał jej. Jego to nie wzrusza. Wiec kobieta zaczyna żyć normalnie...cieszy się zyciem itp.I gdy ex to widzi wraca. Czytałam wiele wątków o rozstaniach gdzie dziewczyny piszą"zostawił mnie co mam robic?" i zawsze inni radzą daj sobie luz pokaż ze masz sie dobrze to zobaczysz ,ze wróci. I co dziwne to faktycznie działa w wielu przypadkach. Dlaczego tak jest?

Gość tajniak
Bo miala cierpiec! a nie cierpi ! A wiec jak nie cierpi -to nie kochala naprawde! Zjawia sie ponownie zeby rozkochac i sprawdzic! Taka jest natura!!!!!

Gość Mirianna1111
A po co facetowi miłosc kobiety skoro ja zostawił? :P Ja tego nie zrozumiem nigdy:(

podziwiam kobiety, które są w stanie błagać faceta o powrót :-o nie umiałabym się tak poniżyć. Tak jak ktoś napisał: miała cierpieć a nie cierpi. W ogóle myślę, że gdyby kobieta miała chęć na zemstę za porzucenie, najlepszą byłby totalny brak rozpaczy z powodu rozstania, przejście do tego na porządku dziennym :-o

Gość zbyt miękka
a co powiecie na to - dziś sie z nim rozstałam, a on nie walczy, nie dzwoni, nie pisze - nic. a jeszcze niedawno byłam jego wielką miłością! ja już nie wierze w to ze zacznie sie ponownie o mnie starać... jest chorobliwie uparty,ambitny, nie odpuszcza, nie potrafi sie poniżyć by przekonać kobietę do siebie, nie potrafi sie poświęcić, i co taki typ faceta też w końcu mięknie? wątpię...