Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dusiax

metamorfoza- kto doradzi

Polecane posty

Gość Dusiax

Hejka. Mam ogromny problem. Jestem w 100 % chłopczycą. Od 2 lat pracuje w biurze, wszystkie dziewczyny wyglądają ładnie tak zgrabnie w swoich ciuchach ( pomimo, że nie mają jakiś figur modelek), potrafią zakryć to co trzeba i wyeksponować swoje atuty. A ja zawsze w dżinsach jakiejś bluzeczce.Nie potrafię skomponować swojej szafy jak coś nie jest sportowe to już mi sie nie podoba tzn. ja się sobie w tym nie podobam bo uważam, że takie ładne rzeczy to nie dla takiej jak ja. Chciałabym w swoim życiu dużo zmienić: fryzurę , nauczyć się robić makijaż, dobierać ubrania... ale nie wiem jak od jakiegos czasu oglądam filmiki na Youtube, przeglądam portale z radami stylistów, nawet poprosiłam koleżankę o pomoc ma taki zmysł stylistyczny to powiedziała, że moim typem urody jest zima i nie powinnam nosić brązowych ubrań bo są dla mnie bardzo nie twarzowe, a ja nakupiłam sobie w tym kolorze bluzek bo myślałam, że powinno mi się to zlewać z kolorem ciemnych włosów... Kobietki pomóżcie niedawno rozstałam się z chłopakiem, chciałabym poznać kogoś nowego, ale jak już go poznam to nie będe miała w czym iść na randkę... naprawdę porażka na całej linii

Gość lolkakaka
do kąd sięgają ci włosy ?

Gość Dusiax
zrobiłam sobie fryzurke na Viki Bekcham i teraz mam tak troszke na ramiona

Gość ToTYLKOjaNiktINNY.
Hej. Napisz do mnie na maila. Z przyjemnością Ci doradze i myślę że będziesz zadowolona. Wielu osobom już pomogłam w odnalezieniu dobrego stylu. Proszę tylko o reakcje na maila, i wyslij swoje zdjęcie jeśli nie masz oporów. Loona01@poczta.fm pozdrawiam, Ilona.

Gość Dusiax
oj bardzo chetnie skorzystam

Gość ToTYLKOjaNiktINNY.
W takim razie czekam na maila. A ok godziny 13się odezwę napewno do Ciebie z propozycjami. Pozdrawiam ciepło. :)

Gość Dusiax
już posłałam @ ale bez zdjęcia