Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZleMiZTym

Nie ufam swojej kobiecie

Polecane posty

Gość ZleMiZTym

i nic na to nie poradzę :(

Gość takie żetemy
boisz sie ze cie zdradza?

Gość ZleMiZTym
cały czas mi daje powody.. otwarcie mi opowiada o flirtach które prowadzi na imprezach kiedy wychodzi z koleżankami, co chwila ktoś jej pisze smsy, na gg itp

Gość takie żetemy
rób jej tak samo może wtedy zrozumie, że robi źle a tak poza tym to znaczy, że jest niedowartościowana skoro tym się chwali:P

Gość ZleMiZTym
25 ma lat i to nie jest tak, ze chce bym byl zazdrosny.. ona juz taka po prostu jest.. ps. rób jej tak samo??.. ta , tylko do mnie nikt nie pisze :D

Gość takie żetemy
to zrób coś żeby laski do ciebie pisały albo improwizuj :D

daj tel to ci napisze esa że ją szlag trafi;) i zacznie patrzec na swoje go a nie innego:)

Gość a ty ile masz lat?
bo moze tu jest problem?

Gość tak_take
Hmm, zrób tak: Usuń jej konto gg z serwera i kompletnie z komputera :D Moze nie ma nigdzie kopii to wiekszosc znajomych i frajerków pojdzie sie... Następnie: umów sie z kims zeby ci te smsy pisał - i dogadaj sie zeby ona zadzwoniła do ciebie po cos tam itp itd. a ty odbierz i mów bardzo miło. Jesli sama sie nie obudzi to wtedy uświadom jej, ze bardzo przeszkadza ci jej zachowanie i na dłuższą mete uwazasz ze nic z tego nie bedzie, bo ty sie z tym zle czujesz, i zwal wine na nią: bo ona ciągle flirtuje z innymi, itp itd, a ty sobie tego nie zyczysz, dlatego odchodzisz. No i teraz: Jesli ciebie kocha i zalezy jej na tobie to zrobi cos z tym, a jesli nie to pewnie lubi byc na tyle mocno adorowana i "goniona" ze bedzie miałą cie w tyłku. Zagraj VA BANQ

Gość kawa z cytryną
pogadaj;) rozmowa jest podstawą tego wszystkiego , co zaczniesz pisać z babkami i to rozwiąże wasz problem:O powiedz że jest ci z tym źle że chcesz być z kobietą która się szanuje;) ja nie wiem teraz taka moda nastała że ludzie w związkach tak emocjonalnie się zdradzają że szok😭,jak masz robić oko za oko to po związku;)

Gość dfgdfgdfg
rzuc ja zanim cie zdradzi

Gość ihaaaaaaaaaaaaaaa
to typ tepej kokietki UCIEKAJ

Gość Dorian Graju na Haju
jeżeli nie ufasz to znaczy że jej nie znasz a związki z nieznajomymi są zawsze porażką wychodzi na to że to nie twoja kobieta bo swoją się zna zawsze i wie się do czego może sie posunąc :)