Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze go w sumie

mój chłopak robi sesje zdjeciową lasce przy swoim aucie nowym co myslicie?

Polecane posty

do tej pory przy starym gracie focił mnie a teraz kupił se nowe śliczne autko i co?? szuka modelki z seksowną bielizną! no kurwa. mówi 'jak se kupisz bielizne to zrobie tobie" a mnie nie stać :/ :/ i jakaś obca pizda bedzie przy autku kurwa niech ją wyrucha w ogóle. chyba z nim zerwę.

jest fotografem ? nie przyzwyczaiłaś się jeszcze ?:)teraz jest moda na zdjęcia , a babki na to lecą :)

nie jest fotografem, ma lustrzanke od pol roku więc żaden fotograf, ja jestem fotomodelką, mam z 9 sesji za sobą....ale chodzi mi o fakt, że ja mu dotego auta dokładałam!! a on jakiejs innej bedzie robił zdjecia!

Gość rosie rhettt
jak jestes po 9 sesjach to masz kase na stryngy i cyckonosz wiec nie piertol smutów

only TFP. ohydna - serio mówisz?? mogę go rzucić?? wiecie co ? zgłosiła sie do niego 16 latka która robi akty :o :o mam nadzieje że go do pierdla za to wsadzą :o

też chce mieć zdjęcia na mace jego nowego błyszczącego matiza

nie podszywaj się...wczesniej miał brzydkie auto i jakoś nie brał laski do tego, tylko mmnie , teraz kupił se śliczny czerwony i mnie chce wydupczyc! a ja mu głupia dokłądałam ;/////// po co jego profil? on nie ma nk, zresztą ja też. ma portfolio , ale wam nie pokaze bo ja tam też jestem:D

domorośli fotografowie i ich wiejskie modelki :o 🖐️ pewnie te 9 sesji miałaś do ulotki mleczarni , salonu fryzjerskiego pani zofii itp :D

no wyobraź sobie , że nie miałam komercyjnych :o do żadnych ulotek itp. tylko dla siebie, dla zabawy :)

czyli "ja jestem fotomodelką, mam z 9 sesji za sobą" można to włożyć między bajki 😴 tak samo jak twój chłop laski chcą mieć dobrej jakości zdjęcia na NK a nie ciągle strzelane komórką do lustra :D

a co to za czerwone cudo ?? Pi***ol typa bez zastanowienia, boże jak ja nienawidze takich pajaców !!!!!!!!!!!! A za tą 16 to niczego nei zrobią |:/