Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa...

powiedzcie co myslicie..

Polecane posty

Gość aaaa...

sprawa wyglada tak..dziewictwo stracilam w wieku 19 lat..teraz mam 24, zanim poznalam chlopaka z ktorym stracilam dziwictwo..spotykalam z z 3 innymi(nie w tym samym czasie!! tylko tak mniejwiecej jeden po drugim)..po kolo 3 miesiace kazdy z tych zwiazkow (jesli mozna je tak nazwac) sie rozpadal...fajnie bylo ale to nie bylo to..to nie bylt osoby z ktorymi chcialabym to dziwictwo stracic..poznalm chlopaka z ktorym to dziwictwo stracila..bylam z nim tak ogolnie ponad 3 lata..mielismy w tym czasie jedno rozstanie..ktore trwalo okolo miesiac..i w czasie tego miesiacu przespalam sie z moim dobrym kolega.....wiadomo po tym nie chcialam w pierwszej chwili nawet do mojego chlopaka wrocic(bo on nalegal)..ale jakos tak sie poukladalo, ze mu o tym powiedzialma...on nalegal zeby sprobowac,szukalismy powodow naszych problemow..i bylismy z now razem..po jakims czasie znow sie nie ukladalo..i zakonczylam ten zwiazek..no i poznalam innego faceta..ktory zmienil moje zycie, klucimy sie wiadomoa le generalnie jest dobrze :) jestem szczesliwa...nie mowie ze bylam idealna, ale nie jest puszczalska..spotykalam sie z tymi factami po 3 miesiace, nic zlego nie robilam..a ostatnio dowiedzialam ze Ci wlasnie faceci opowiadaja do innych ze jestem latwa i puszczalska..wkurzylam sie..i sama nie wiem co o tym myslec..mam bardziej wrazenie..ze maja jakis zal do mnie ze sie nam nie poukladalo..i w ten sposob odreagowuja..ehh.

Gość aaaa...
nie wime wkurza mnie to ze ktos za moimi plecami tak gada..w Polsce teraz nie mieszkam..ale kontak z ludzmi z mojego miasta mam..i usyszlam taka plotke i az mi sie noz w kieszeni otwiera..:/ i chcuala m zeby ktos z tak zwanego ''boku'' na to spojrazal..:)

bo zranieni faceci tacy sa. jedyna rada miec ich w dupie. i najlepeij wygarnąc co sie o nich myśli przy pierwszej lepszej sytuacji. tez miałam podobną akcje. przyjazniąłm sie z hłopakiem który sie we mnie zakochał. cały zas mnie podburzął przeciwko mojemu facetowi. wyszło jakos tak ze rozstałam sie z facetem na 2 czy 3 miesiace. tamtem był wniebowzięty. w tym czasie poznałam innego faceta, widział jak sie całowalismy na ognisku. i potem od tego drugiego dowiedziałam sie ze tamtem mu potem powiedział "ona po alkoholu tak do wszystkich" pffff!!!wygarnełam mu o o nim myśle i skonczyła sie przyjaźn. z tamtym z ogniska nic mi jednak nei zaiskrzyło i suma sumarum wróciłam do swojego faeta i tak juz kilka lat:) a plotkarzy am w dupie

Gość aaaa...
no dokladnie..z tym wygarniecie to na bank to zrobie przy najblizszej okazji, nikt mi kolo dupy robic nie bedzie bo ma urazone ego! :) a co do Twojej sytuacji to widze ze podobnie faktycznie, to jest zycie zanim z kims sie na dobre zwiazesz probojesz..tak kobiety jak i faceci..tylko wiesz..jesli kobieta proboje..nie chodzi o sex ale genaralnie spotyka sie z paroma zanim spotka tego jedynego..to jest puszczalska..a jak facec piepszy co sobote na imprezie inna kobiete to jest casanowa, i ma dowiadczeie i zlego slowa powiedziec nie mozna..

to sie chyba juz troche zmienia. puszczajacy sie faceci nei sa zbyt szanowani... ale fakt, ze odrzucony facet moze nieźle namieszać. tamten to mi sie nawet do kompa włamał...

Gość aaaa...
no moze troche sie zmienia..do kompa sie wlamal..ehh powiem Ci ze mi przypomnialams w sumie ze ten chlopak co bylam z nim okolo 3 lat to jak sie rozstalismy definitywnie to tez tak zrobil..i dzwonil ze ja do kogos tam pisalam i ze komentowalam jakis fotki komus...a prawda byla taka ze to moja siostra z mojego profilu to zrobila..bo swojego nie mialam a facet jej sie spodobal..ale to bylo bardzo dawno i wiesz..nawet nie przetlumaczysz..wiec tylko parsknelam smiechem i powiedzial ze to moja siostra ale nie wierzyl wiec sobie darowalam jakis tlumaczenia :) a najlepsze ze wlamal mi sie na moje konto orange zeby sprawdzic do kogo dzwonilam..i tez szukal nie wime czego..pamietam ze usywalam karty z uk zeby do polski dzwonic bo taniej..i wygladalo to tak ze wybieralo sie pierwsze numer o800..cos tam cos tam zbey potem wybrac numer domowy..i tez jakies pomysly ze ja dzwonilam do kogoc..no jaja ale tez nawet nie chcialo mi sie z nim dyskutowac na ten temat bo szkoda slow..

jak na moje oko to boli ich to że nie udało im się Ciebie "przelecieć" oni sa po***ani. Nie raz słyszałam takie rzeczy o mnie. a miałam w łózku 2 facetów i to nie z przypadku tylko normalne związki. w miedzy czasie spotykałam się z mnóstwem panów, myślałam ze normalnych no ale jednak okazuje się ze nie :/ ale lata mi toi powiewa, olej to.

Gość aaaa...
no dokalndie..:)

Gość aaaa...
no to dziewczeta dzieki:) utwierdzilyscie mnie w moim przekonaniu :) a tym co o mnie gadaja..wygarne przy najblizszej okazji..szkoda ze nie maja Ci faceci tyle jaj zeby mi to w twarz powedziec a nie za plecami..no ale to nic..nie zostanie im to zapomniane..:>