Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty in a caskettttt

ja nie moge ale wdepnełam! Pożyczyłam facetowi telefon a tam zdjecia byłego

Polecane posty

zapisane w albumie jeszcze są.Znalazłam je ostatnio i miałam wykasować ale jakoś tak wyszło że nie zrobiłam tego.Dziś facet pojechał do siebie jakies papiery z urzedu wybrac wróci jutro a zgineła mu ładowarka od telefonu więc pozyczyłam mu jeden swój.Pewnie bedzie przeglądał i znajdzie te foty i sie wkurzy.Nie uwierzy mi, że to były a nawet jeśli to spyta po co mi zdjęcia a w to, że zapomniałam wykasować to juz na pewno nie uwierzy, kurwa mać! zrobi mi afere bo to furiat straszny, co robić?

pomocy!!!!!

Gość mam podobnego chłopa
niech Ci nie grzebie albo powiedz mu że masz do tamtego sentyment, ja ostatnio mojemu powiedziałam ż zakochałam sie w chlopaku z autobusu, a on mi wybaczył:D

Gość aaaa...
kuurde..w sumie nie powinnien Ci tak telefonu przeszukiwac..ale saja jak bys mialam jego telefon..to zaufanie zaufaniem ale..przezorny ubezopieczony:) wiec nie wiem..nie panikuj..jak ci powie ze znalazl jakies zdjecie to powiedz ze zapomnialam usunac, ze nie przegladasz tak zdjec na tym telefonie..nie wime glupia sytuacja...

zdecydowany tak źle nie będzie :D ale sie wkurzy.Zdjecia sobie nawzajem przeglądamy ale zawsze miałam ten drugi telefon i w nim nic nie było a z tego nie kasowałam, smsów mi nie czyta ani nic tylko te zdjęcia :o

ja bym sie nie przejmowała, i powiedziała ze gdyby był dla mnie ważny (ten były) to daalej byście byli razem i byscie sie spotykali, i powiedz ze jak chce to może skasować bo Ci wszystko jedno, a Ty o tych zdj po prostu zapomniałaś ze są bo dawno do galerii nie patrzyłaś:)

czyli z tego tel co on teraz korzysta to Ty go nie używasz?

nie używam go na codzień, bo kupiłam nowy a ten jest tylko w awaryjnych sytuacjach takich jak ta

meer ma racje. gdyby ci zalezalo itd czy cos by was laczylo to bylibyscie razem. to powiedz i mysoe ze mu przejdzie

Gość Oral_fan
To jeszcze nic, raz z dziewczyną przeglądam filmiki które nakręciliśmy komórką na basenie a tu w archiwum miałem jeszcze jak mi poprzednia dziewczyna robi loda :( Dopiero jak zobaczyła datę nagrania to uwierzyła że jej nie zdradzam.