Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiess83

Usuneli temat o Staffordach....komuś sie chyba nudzi.

Polecane posty

Gość katiess83

;(

Gość heloł heloł
Jak ktoś bzdury wypisuje to nic dziwnego, że usunęli...

Gość katiess83
To zalezy co się rozumie poprzez bzdury;)

Gość cionża poza maciczna
co to sraffordzi?

Gość heloł heloł
Na przykład to kiedy ktoś uważa, że jego pies na pewno nigdy nikogo nie ugryzie, bo mama go szkoliła :)

Gość katiess83
Jak co to stafford...Ło boże jak napisze Amstaff to już pewnie wiadomo będzie... Nigdy nie ma 100% że pies nie ugryzie nawet ten najlepiej wyszkolony,zrównoważony-to tylko pies. Tak samo jak nie wiadomo kiedy w człowieku obudzi się agresja.Co oczywiście nie oznacza,że staffordy mają większą agresję od owczarka,rottka itd...

Gość heloł heloł
No jasne, człowiek musi być świadomy, że zwierzę to nie zabawka i nie zawsze może być fajnie. Mało to przypadków było, że ktoś uważał swojego psa za łagodnego, a potem musiał go uśpić, bo pies kogoś pogryzł? Trzeba być odpowiedzialnym.

Gość katiess83
kladnie jednak 80% przypadków kiedy to pies pogryzł człowieka jest z winy właściciela nigdy inaczej.

Gość katiess83
*dokładnie

Gość mTRIDDD
Mój pies , Stafford (Sonia)- jest niezwykle wprost cięty na inne zwierzęta, np : na ofrodzie , a dokładniej w piaskownicy mojego małego braciszka znalazłem liza bez głowy. Gdy była mała miewała durnwe pomysły wyskakiwania przez płot mierzący 1,90cm (i skutecznie, udawałosię jej ), ale z wiekiem się u łożyła. Jestem niezwykle zaskoczony gdyż mój brat rzuca ją piaskiem ciągnie za ogogon wsiada na nią , a ona nic ,nawet się nie rusza, ewentualnie go poliże. Kiedyś sam zszywałem jej ran ranę na nodze, i nawet nie warknęła . To co ludzie wypisują o tych psach to jakieś brednie . Na llegro jest do zaadoptownia staffik , którego wyrzucono rannego na orl;enie i zajęli sier nim pracownicy . Jcyś bezduszni kliennci stacji skontaktowali się z policja mówią, że na stacji jest pies zabujca. (oni pewnie mają te zazdrosne małe wredne gówno mianowicie Yorka).Jednak nie w tym rzecz ostartnimi czsy pojawił się na jej ciele guz . Inie wiem czy to rakwy czy co . Ma już8 lat i mam zamiar jechaćz niądo weerynarza. Zmajduje się okn w okolicy piersiowej pod prawą tylną łapą .Co to może być? odpowiedzcie jeśli chciało wam się czytać :-D