Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniśka15921

problem z chłopakiem

Polecane posty

hej mam problem z chlopakiem .. a raczej on wczoraj z mna zerwał dzis jest nasze ostatnie spotkanie o 13 .. co mam zrobic by wrocił do mnie? ubrac sie inaczej pomalowac czy inaczej sie zachowywac? dodam ze on jest strasznie uparty a jak zrywał z mna to był po 5 piwach .. lecialy straszne wyzwiska w moja strone ale nawet to jestem wstanie mu wybaczyc.. doradzcie jak mam go odzyskac?

Gość a ja lubię....
dziewczyno szanuj się:)

ja bym nie poszła na to spotkanie, zachował sie jak cham nie daj sie poniżać...

Gość izolda1982
za nic w świecie nie idź na to spotkanie

Gość sallyneedshelpp
byl po 5 piwach i mu chyba odwalilo bo juz nie wiem jak to nazwac ;] powazny facet by tego nie zrobil. mozecie porozmawiac dzisiaj jeszcze...a;e nie wiem, jak jest glupi to nic tego nie zmieni:)

Gość Wiolunia
słuchaj jeżeli to on z tobą zerwał nie proś go tylko żeby wrócił do ciebie !!powinnas być obojetna, pewna siebie i pokazac ze masz honor!! to on powinien cie przepraszac i błagac żebys wróciła do niego a nie na odwrót. Pamiętaj że to facet powinien biegać za dziewczyną a nie ona za nim bo inaczej nie bedzie jej szanował !!Moj chłopak zerwał ze mna przez sms .poklucilismy sie dzien wczesniej w sumie o jakas bzdure,nastepnego dnia napisał ze nie tego szukał. Przestałam sie kompletnie odzywac do niego choc było to trudne i po dwóch dniach dostalam wiadomosc-ze on nie rozumie ze tak latwo sie z tym pogodzilam,ze to tak po mnie spłynelo ,ze zle mu i ze serce go boli bo mnie kocha itp Jestesmy razem nadal i od tej sytuacji strasznie sie zmienił na lepsze :) więc szanuj się dziewczyno i pokaż że jesteś wiele warta!!!powodzenia