Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematycznaSUCZ

Analne próby

Polecane posty

Gość problematycznaSUCZ

witam, od razu informuje ze nie jest to zadna prowokacja jak to sobie pewnie pomyslicie, czekam na powazne odpowiedzi. otoz mojemu mężczyznie bardzo zalezy na sexie analnym, wiec postanowilam sama sie do tego przygotowac.. czytalam gdzies ze nalezy to robic bardzo powoli bo mozna sie zrazic na cale zycie jak sie od razu z "grubej rury zacznie".. no wiec podniecona juz innymi zabawami sprobowalam ów palec tam umiescic, no i troche na sile (bez bolu, z lekkim dyskomfortem poniewaz moim zdaniem tylek do czego innego sluzy..) go powoli wsadzalam.. no i tu sie zaczyna problem, wiem czego mi potrzeba do podniecenia, zapewnilam to sobie, nie bylo jakby, no nie wiem jakiegos strachu czy stresu, wiec jak uznacie to za przyczyne to napewno nie bedzie to. no a problem jest taki ze wsadzajac ten palec do srodka czuje zwyczajny opór.. zadnej przyjemnosci(palec jest maly wiec nie ma bolu.) nie wiem jak to okreslic zeby nie bylo nieporozumienia. kurczą mi sie mięśnie tam w srodku i jakby wypychają palec na zewnatrz.. nie wiem czy po prostu niggdy sie nie przyzwyczaje czy moze zawsze tak jest na poczatku.. prosze osoby bardziej doswiadczone o odpowiedzi, czy tez tak mieliscie? czy to normalne czy po prostu oznacza ze to nie dla mnie.??

Gość problematycznaSUCZ
zapomniałam napisać, że mam 84 lata, a mój mąż 87

Gość problematycznaSUCZ
Mój mąż jest teraz w sanatorium. Który facet mnie wyrucha ?

Gość problematycznaSUCZ
myślisz ze jestes zabawny, bylo chociaz coś smieszniejszego napisac cieciu ...

Gość problematycznaSUCZ
Raz próbowałam analu z innym facetem. Wsadził mi całego, ale jak puściłam bąka to mu jaja urwało.

Gość problematycznaSUCZ
Marzę o tym, żeby facet wsadził mi siurka do pupy, a potem od razu, bez mycia siurka, wsadził mi go do buzi.

Gość problematycznaSUCZ
odpowie mi ktos oprocz tego niedojeba?

Gość 89 letnia laska
do problematycznejSUCZ Piszesz, że masz 84 lata. Ja mam 89 lat, a mój mąż ma 94 lata. Ja już od 62 lat uprawiam anal i mój mąż nigdy nie ma problemów z wsadzeniem mi siuroka do pupy. Właśnie przed chwilą skończyliśmy analną zabawę. Mój mąż wytrysnął spermą w mojej pupie. Najlepiej idź do ginekologa.

Gość problematycznaSUCZ
doprawdy zajebiscie to smieszne ale skoncz juz bo nikt tego nie chce czytac.. napprawde nie jestes oryginalny, skocz pograc w jakies gierki na necie bo kolegow pewnie nie masz

Gość troskliwa koleżanka
Jak tak bardzo chcesz analu, to daj ogłoszenie do internetu, że za 200 zł dasz się wyruchać analnie bez gumki z wytryskiem w Twojej pupie. Będziesz wtedy miała potrójną korzyść: 1) zarobisz, 2) nie zajdziesz w ciążę, 3) będziesz miała przyjemność.

Gość polska katoliczka
do problematycznejSUCZ. Dziewczyno, opamiętaj się. To czytają dzieci, a ty piszesz, że facet nie może ci wsadzić chuja do dupy ! Idź do spowiedzi.

Gość problematycznaSUCZ
do niewolnika2323@wp.pl Jasne, że możesz mnie wyruchać analnie bez gumki. DZISIAJ JEST PROMOCJA, 50 zł.

Gość ale masz problemy
to facet powinien cię przygotować a nie ty - on powinien cię rozluźnić i wtedy palec/palce wchodzą do pupy bez żadnego problemu :) a przed wypijcie sobie z pół butelki szampana

Gość problematycznaSUCZ
do niewolnika. Dzisiaj o 14:00 w Warszawie na placu Zamkowym. Poznasz mnie bo mam krótką spódniczkę spod której wystje moja cipcia.

Gość ale masz problemy
mnie mój facet rucha analnie codziennie od 5 lat

Gość problematycznaSUCZ
a jak ci nie pasuje miejsce i godzina, to podaj gdzie i kiedy ty możesz. Ja teraz mam dużo czasu, bo mój mąż pojechał na delegacje do Francji, Będzie dopiero 30 sierpnia.

Gość problematycznaSUCZ
ogolnie rzecz biorąc to widze ze sami idioci tu siedza.. naprawde, a ze dzieci tu siedza to wiem bo mi same odpisuja, nie moja wina ze sie patologia w rodzinach szerzy. jak sie dzieci molestuje topozniej tak wychodzi. a do tej najnormalniejszej wypowiedzi: napisalam czy zawsze sie tak dzieje, nie wazne jest kto mi cos tam wklada, czy ja czy on,

Gość problematycznaSUCZ
zapomniałam napisać, że mój facet ma 63 cm kiełbaskę

Gość nie zwracaj uwagi na nich :P
Jestem w wieloletnim zwiazku . Moj luby rowniez mi zaproponowal takie urozmaicenie . Na poczatku opieralam sie ale potem doszlam do wnisku ze dlaczego nie . Wazne abys byla rozluziona i jak ktos napisal wyzej wypijcie po lampce szampana albo wina . Na poczatku wkladal mi plec , poczatkowo nie bylo to zbyt mile ale po dluzszym pieszczeniu tych okolic i mojego ciala bardzo sie podmiecilam i wtedy wzial sie "do roboty" . Wlozyl go do polowy , jednoczesnie piescil moja lechtaczke . Bylo nawet milo . Za jakis czas sprobowalismy drugi raz ale jednak to juz takie mile nie bylo , moze dlatego ze wina brak ;)

Gość problematycznaSUCZ
63 cm oczywiscie obwodu, a nie dlugosci. Dla idiotow z kafeterii dodam, ze to ok. 20 cm srednicy jest

Gość no sami idioci pewnie
zmiana spod krzyża do domu wróciła to teraz biedne mohery dla równowagi muszą się wyżyć na forume:P

Gość nie zwracaj uwagi na ich :P
Ogolnie nie jestem za tego rodzajem zabawami . Uwazam ze obie strony musza to akceptowac . Moj luby w kazdym badz razie byl w niebo wziety i czasem bardzo nalegal mimo , ze wyjasnilam Jemu w czym rzecz . Jak sie dednerwowalam mowil ze to sa tylko zarty ale ja wiedzialam ze bardzo by chcial znowu sprobowac . Meczylo mnie to i powiedzialam Jemu ,ze jak pozowli sobie wsadzic ogorka do tylka to i ja pozwole wsadzic sobie w pupe . Skrzywil sie tylko i wiecej tak "nie zartowal"

Gość nie zwracaj uwagi na ich :P
mam już wyruchaną dziurkę analną, ale mam cnotliwą piczke

Gość do niewolnika
tu problematycznaSUCZ. A na czym taka zabawa polega ? Czy to jest gotowanie ogórków ????

Sucz, ten opór który czujesz powodowany jest przez zwieracze wewnętrzne pupy. To one zaciskając się wypychają twój palec. Podczas anala twój facet będzie musiał pokonać ten opór aby włożyć penisa w całości do środka. Będzie bolało Skarbie ale tylko w ciągu pierwszych 2-3 razy. Potem już będzie dobrze.

Gość bar Josef ahui di Jeszua
....moja zona dokladnie tak samo do tego podchodzila, uwazala ze nie moze byc to przyjemne, jeszcze dwa lata temu widzialem ze robila to dla mnie tylko.....a teraz :)....ostatnio zaczelismy od takiego sex (po dluzszej grze wstepnej).....spokojnie, bez pospiechu...to naprawde moze byc przyjemne dla obu stron....Twoja przyjemnosc z tego rodzaju sexu zalezy od Twojego podejscia, orgazm jest w glowie...moja zona dochodzi po okolo 10 pelnych ruchach, doznajac wrecz spazmow i drgawek.....wiec nie zniechecaj sie poczatkiem :)...zaufanie i luz, a zycie jest piekniejsze ;)