Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damnnnnnn

spuchnięte czoło po opalaniu ?????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość damnnnnnn

we wtorek siedziałąm prawie cały dzien na sloncu no i zauwazylam wczoraj rano lekko spuchniete czopło.... tnz nie widac duzo ale zauwazylam ze cos nie tak tak leciutko spuchniete na srodku :O to hcyba z opalania co robic??? teraz mam na sobie kwasne melko!!!!!!

Gość damnnnnnn
a moze mnie ugryzło cos??? pamietam na tamtych wakacjach cała twarz mi spuchła czoło i policzke prawy z ugryzienia chyba pająka :O wygladałam jak potwór :O:( a to hcyba z opalania , bo mało. co robic? kwaśne melko straczy??

Gość damnnnnnn
ponawiam PYTANIE

Gość dfggd
woda z octem

Gość mieszam smole
panthenol,wapno+oklady ; )

Gość damnnnnnn
woda z octem?? ale jakie proporcie??? i przykładam na ile??? a pantlonu nie am :(:(::( a moze mam ;p w sumie mialam masc na oparzenia ale wapna na peno nie :(:( a kwasne melczko nie wystarczy??

może to tzw "uczulenie" ?? często mi coś takiego na dekolcie wychodzi jak za długo posiedzę. no i na ramionach. skóra jest spuchnięta, czerwona i mogą wyjść krosteczki.. :P

Gość damnnnnnn
no to co mam z tym zrobic????? zejdzie samo??? myslalam wczoraj ze mi sie tylk zdaje i nic ztym nie robilam ale dzis dalej to samo wiec mysle ze jednak mam troszke spucnniete

Gość mieszam smole
jak ja napuchlam i wygladalam jak ksiezyc w pelni po sloncu to mi to pomoglo.masci nie pomagaja,tylko penthanol w piance+ wapno+okladki z wkladu do lodowki :P

Gość dfggd
np. pol na pol ale ta woda z octem jest na ugryzienia

Gość pantenol no. 1
Zejdzie, bez obaw. Ja kiedyś spędziłem cały dzień na słońcu, to moje czoło wyglądało jak piłka :D (nie żartuję). Najlepiej smaruj jakimś specyfikiem do oparzeń i nie myj tego miejsca, żeby nie wysuszać. Tak, jak tu wszyscy polecają - pianka Pantenol, to jedna z lepszych rzeczy na poparzenia.

Gość damnnnnnn
nie mam pantenolu, mam KAMAGEL??? bedzie?? pisze ze w stanach nadmiernego opALANIA ;P

Gość pantenol no. 1
Posmaruj tym, co masz, lepsze to niż nic ... nawet zwykły krem :-) U mnie spuchnięte czoło pojawiło się dopiero po dwóch lub trzech dniach po opalaniu, więc gdybyś jutro jeszcze zaobserwowała większą "piłkę" nad oczami, to się nie zdziw ;-) Ale nie bój nic, zejdzie.

Gość damnnnnnn
posmaruje KAMAGELEM ;)) mam nadzieje ze jednak sie nie powiększy nie chce wygladac jak OBCY ;p

Gość damnnnnnn
jeju wiesz co to sie faktycznie zwiekszyło, teraz tak patrze mam taka kulkę na czole ;p :(:(:(: wczoraj prawie nie wiedziałam tego :(:(

Gość pantenol no. 1
To raczej normalna reakcja skóry na poparzenie. Spuchnie do jakiegoś poziomu i zacznie schodzić. Tylko dobrze gdybyś kupiła sobie ten Pantenol. Następnym razem nie "naświetlaj" się tak długo :-)