Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ORLLA

Czy NAGLE ustanie WSZYTSKICH objawow ciazy oznacza obumarcie plodu?????????????

Polecane posty

Gość gość
mnie tez piersi przestały boleć, a po trzech dniach znowu zaczęły

Gość gość
Kobiety!!! :) Miałam pisać we wtorek po wizycie, więc piszę - wszystko jest okej, ufff :D Objawów nadal nie mam, może poza zmęczeniem i sikaniem, a ciąża jest ok, 6tc, pęcherzyk 2,5 cm, dziecko 3 mm. Na usg dopochwowym wyszło pulsujące serduszko a ja wyszłam na hipochondryczkę, ale to nic, spokojność ducha nie ma ceny ;) Pozdrawiam

Gość gość
Witam wszystkich, na mojej pierwszej wizycie u lekarza bylam pod koniec 7 tygodnia ciazy i juz wtedy moglam uslyszec mocne bicie serduszka mojego dziecka. Okolo 9-10 tygodnia zaczely ustepowac objawy ciazowe (mdlosci i bol piersi), co mnie strasznie zestresowalo, bo mam za soba jedno poronienie. Do kolejnej wizyty zostalo mi jeszcze ponad dwa tygodnie, nie moglam jednak wytrzymac ze stresu i kupilam tzw. fetal doppler czyli detektor tetna plodu. Przez dwa pierwsze dni nie moglam znalezc malenstwa, ale wczoraj sie udalo, serduszko bije wiec nie ma powodu do obaw :) Objawy ciazowe znikaja i pojawiaja sie, to absolutnie normalne. A urzadzonko dalo mi spokoj ducha, polecam wszystkim zestresowanym :)

Gość gość
Wracając do tematu, ja tez tak miałam jednego dnia nie mogę nic przełknąć drugiego dnia czuje glod i normalnie funkcjonuje.. lekarz mi tłumaczył po pierwszym usg, ze należy zyc normalnie, jeżeli nie ma silnych boli, krwawień to nie ma sensu panikować. Ja przestałam, co ma być to będzie.