Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam pytanie,jeśli owulacja miała wysapić 02.08 a kochalam sie z mezem 03.08 jest szansa ,że dojdzie do zapłodnienia? Natepny okres powinnam dośtać 16.08.

Gość tajasne
jest szansa jak najbardziej.

Martwie sie gdyż nie miałam jakis objawów owulacji,zadnych kłoc,ani innych o ktorych pisza dziewczyny

Gość tajasne
objawem owulacji nie jest kłucie. ja owuluje bezboleśnie i Ty też mozesz. a osoby które odczuwają kłucia moga w ogóle nie owulowac. to nie jest wyznacznik.

Gość tajasne
bez obserwacji - tak. jak sie obserwuje organizm to sie nie okazuje to takie znow trudne. ale biorąc pod uwage fakt ze w najbardzije plodnym okresie życia kobiety szansa na zapłodnieie w pojedynczym cyklu to max 40% - to sie okazuje ze wcale nie ak łatwo zajsc w ciążę :)

No turdno,poczekam do 16 sierpnia.miałam wydziline,ale czy był to ten sluz nie wiem.w sumie byl to prawie sam srodek dni pldonych.poczekam:)

Gość tajasne
bez obserwacji nie mozesz powiedziec ze to był sam środek dni płodnych. wyliczanie ich kalkulatorkiem to wlasnie jest rosyjska ruletka.

Gość tajasne
do 7 dni po stosunku, drugie ok 7 na zagnieżdzanie. test po ok 2 tygodniach, albo w terminie spodzeiwanej miesiaczki.

Dziekuje tajasne:) w jakies objawy zagdniezdzenia nie wierze,wiec poczekam do okrsu

Gość tajasne
no ale zagnieżdżenie objawia się częsciej niż owulacja, wiec wiesz ;) jak zauwazysz za jakies ok 10 dni lekkie podplamianie lub nawet podkrwawnianie to mozesz sie testowac. ale fakt, jak poczekasz do miesiaczki to bedziesz miec pewniejszy wynik :)

Gość tajasne
też może być, ale to zalezy od tego jak wrażliwa jesteś na ból, wiec to względne.