Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawika 24

czy ktos może mi pomoc i cos dla mnie sprawdzic?????

Polecane posty

Gość mawika 24

Witam dziewczyny:) i chłopaków tez jesli tutaj są ;) Mam wielką prośbę. Czy moglibyście wejść na stronę podaną poniżej i sprawdzić czy ładują sie na niej zdjecia? Jest to aukcja allegro mojego autorstwa, ale nie jestem pewna czy ona dobrze funkcjonuje, bo nie za kazdym razem ładują mi sie zdjęcia jak ją otwieram. Podaje link: http://allegro.pl/item1174268131_kolczyki_zestaw_kolczykow_za_jedyne_42_90_50_par.html Bylabym bardzo wdzięczna jesli choc kilka osob mi tam zerknie i odpisze czy dziala:) Z gory dzieki:)

Gość mawika 24
dzięki:) tak sama robie :)

autorko, chce zamówić ale jakim cudem zrobiłaś 50 par razy 100 zestawów identycznych! musiałaś kilka miesięcy robić faktycznie za 42,90 dostanę 50 identycznych zez djęciem par?

Gość mawika 24
nie nie, one nie są identyczne, owszem, mam wiele par ktore sie powtarzaja, ale robię takie zestawy, zeby kazda para byla inna, wiec nawet jak ktos zamawia np. 5 zestawow czyli 250 par to kazdą pare dostanie inną :D a co do zrobienia, to faktycznie siedzialam nad tym kilka miesiecy:D a w ogole to juz od 2 lat sie tym zajmuję ;) oczywiscie zapraszam do zakupu jesli sie podobają:)