Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku:O

Nie uwierzycie co mnie dzis spotkalo u ginekologa!

Polecane posty

Wchodze po tabletki..rutynka. Nigdy nie bylo problemu..Aha, dzis poszlam do nowego:) A on mi mowi, 'rozbierz sie i poloz, zrobimy wymaz' A ja taka mina:O, ani nie jestem gogotwa, ani nic..a on tu z takim czyms wyskakuje:O Powiedzial, ze musimy sprawdzic czy wszytko jest ok, i ta profilaktyka..Ja na to, czy moge innym razem, on, ze tak..Bylam sama. Mam 18 lat. Nie wydaje mi sie, zeby chcial to robic w celach faktycznie profilaktycznych tylko z ciekawosci:P Ja juz do niego nie pojde. Wzielam tabletki i wyszlam. Nie umawialam sie u niego na kolejna wizyte:O POjde do innej pani doktor i tylko jej pozwole to zrobic 'jak coś' [cześć]

no trudno, żeby ginekolog zbadał cię patrząc ci w oczy! po to jestes na wizycie, żeby skontrolować, czy wszystko w porządku niby jak ma to zrobić? przez ucho? na oko? czy wyczytać z ruchu warg?

Gość to sie do roboty wez
tak tak 😴

Gość to sie do roboty wez
jak wklada ci wziernik, to czemu nie moze wlozyc ci cieniutkiego patyczka zeby pobrac probke do wymazu? jestes nieodpowiedzialna nie godzac sie, ale dupy dawac juz potrafisz, no popatrz :) ale chyba jednak do tego jeszcze nie doroslac 🖐️

Taaa, z ciekawości :O Ty wiesz ile on się naogląda kobiecych narządów płciowych dziennie? Nie bądź śmieszna ;)

No dobra... przyznam się... zrobiłam mu szybciutko na koniec lodzika z bulgotem, bo miał takie błaganie w oczach...

Po raz, poszlam po tabletki na cere, a nie po to by zapobiec ciazy. Po dwa, nigdy wczesniej nie musialam sie badac..:O

Gość ehhh a pozniej takie mlode
siksy pisza na forach, MAM RAKA, NIKT MNIE NIE BADAL ;/ lekarz w dzisiejszych czasach to z oczu choroby powinien czytac, bo dzisiejsze spoleczenstwo to jakies wstydliwe jest ;/ Pracuje w szpitalu i jakjos osoby starsze nie maja wstydu przed personelem medycznym natomiast osoby tak do 25 lat to tragedia, kreca nosem gdy musza sie rozebrac ;/

Ten u gory, to podszyw:O spadaj..

Na cerę czy nie na cerę. Co za nieodpowiedzialność ze strony lekarza (czy lekarki), który zapisał Ci hormony bez badań. Normalnie szacunek :O Takim konowałom powinno się odbierać prawo wykonywania zawodu.

Gość g654
Pewnie szmacisko nie umyło peezdy i wstydziło sie rozebrac :-o