Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fun

Bromergon a zajście w ciążę

Polecane posty

Pozwalam sobie założyć nowy topik - ale jeśli dubluję, to będę wdzięczna za odesłanie na już istniejący. Moje pytanie to: czy są wśród Was dziewczyny, którym Bromergon ułatwił zajście w ciążę? W mojej sytuacji przyczyną niepowodzeń jest (być może) zwiększone wydzielanie prolaktyny (czynnościowo, po obciążeniu) - od kilku tygodni przyjmuję przepisany przez endokrynologa Bromergon. Liczę na to, że zadziała, ale póki co jedynym skutkiem przez niego wywołanym jest wydłużenie cyklu (teoretycznie miał skrócić i tak długi)...

Gość powiedz jej żeby się
ja na prolaktyne biorę duphaston i przez pierwsze kilka miesięcy cykle miałam od 26-33dni różnie, dopiero po 5 miesiącach uregulowały się i mam 26dniowe, w ciąże jeszcze nie zaszłam.

Gość powiedz jej żeby się
*dostinex a nie duphaston:P

Dostinex to chyba taki lepszy odpowiednik Bromergonu - chyba mniej efektów ubocznych, a działanie podobne (?) A starasz się o dziecko?

mi bromergon pomógł w pierwszym cyklu, próbowaliśmy 8 miesięcy w końcu miałam dość poszliśmy na badania, prolaktyna po obciążeniu bardzo zawyżona, przepisany bromergon, na drugi miesiąc 2 kreseczki, obecnie moje 2 kreseczki leżą na brzuszku na dywanie. mi pomógł.

Wow, Olena :D Pozdrawiam Ciebie i dwie kreseczki również! Dzięki za dobre słowo :)