Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna mi się oświadczyła

Czy powinienem przyjąć oświadczyny???

Polecane posty

Przyznam się że jestem trochę zszokowany. Ona nie ma własnego mieszkanie, mimo 27 lat mieszka nadal z rodzicami i w ogóle to nadal taka córeczka tatusia. Nie ma prawa jazdy i tym bardziej własnego auta, ma marną pracę - jest kasjerka w supermarkecie. Nie wyobrażam sobie jak ona planuje wspólną przyszłość? Czy w takich warunkach można założyć rodzinę? Co o tym myślicie? Nie to że ja jestem jakimś materialistą, nie jestem nim, no ale przecież poważny związek jakim jest małżeństwo powinien mieć też solidne podstawy materialne. A kobieta bez prawa jazdy to nieudacznica jest. Czy ona w ogóle pomyślała o tym jak w takich warunkach będę wychowywał nasze przyszłe dzieci? A mieszkania z teściami to w ogóle sobie nie wyobrażam, moi rodzice mają niestety za małe mieszkanie żebyśmy z nimi zamieszkali. Nie wyobrażam sobie jak miałbym podzielić się obowiązkami w kuchni z teściową czy jak podzielić się sprzątaniem. Czy miałbym sprzątać tylko naszą część domu czy razem z teściową całość? Albo jak kolacje szykować to dla nas czy dla wszystkich? NIe wyobrażam tego sobie. Kocham swoją dziewczynę, chciałbym z nią spędzić życie, ale ona jest taka dziecinna, czy ona w ogóle pomyślała za co będziemy żyć? Jak ona chce budować rodzinę na takich marnych fundamentach?

No ale ja to co innego. To ona jest w naszym związku osobą która nosi przysłowiowe "portki", więc to chyba ona powinna zadbać o to byśmy mięli gdzie mieszkać.

Gość aha i achh
Wyjątkowo zgadzam się, ze to prowo. Nieudolne. :o

Jakie znowu prowo? Czy na tym forum nie można założyć tematu i napisać w nim o sowim problemie i dylemacie? Czy to takie dziwne jest?

Też nie mam prawka i nie uważam się za nieudacznice. A co więcej nie mam zamiaru robić :D i jestem tylko rok młodsza od Twojej kobiety ;)

Gość andie
jeśli to faktycznie nie prowo, to pogadajcie o tym, powiedz jakie masz obawy i może namów ją na zmianę pracy, a jeśli nie ma wykształcenia to mże jakiś kurs czy coś podobnego? nie przyjmuj oświadczyn jeśli nie jesteś pewien, chociaż to dziwne że ona ci się oświadczyła skoro stoi tak a nie inaczej...

niby kochasz swoja dziewczynę a mówisz ze jest nieudacznicą i ze marnie zarabia!!!?? moze jeszcze powiesz ze ma ciebie utrzymywac? masz jakis honor?? to jest na twojej głowie aby dac kobiecie dom, dziecko i pieniądze!! koleś zastanó sie,, to ty albo jestes ci** albo nie pojmujesz co powinno byc między kobieta a meszczyzna... hahha to co przeczytałem mnie rozbawiło do łez... moja panna tez nie ma prawa jazdy, ale mi sprawia przyjemność ze moge ja gdzieś podwieść! pracuje równiez na pół etetu w sklepie ale chwale ja za to bo lepsze to niż zmulanie w domu cały dzień, dziecie jeszcze z nia nie mam wiec popracowac może!!!

a...z Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Chyba wyraźnie napisałem że w naszym związku to ona "nosi portki"! Ja mam dbać o swój wygląd i ładnie wyglądać, a jak razem zamieszkamy to będę zajmował się domem, sprzątał, gotował, wychowywał dzieci! Rzeczy o których piszesz mają być na jej głowie!

to może niech sobie jeszcze kupi wibrator żeby przejąć sprawy w sypialni w swoje ręce hahahaha żalosne to dla mnie jest!!! zero honoru! rodzice ci nie mowili ze miałeś być kobietą? bo hormony walą ci na głowe!

no to po co z nia jestes skoro uwazasz ze jest nieudacznica za malo zarabia nie ma warunkow itd?chyba jak to jest powazny zwiazek to zmierza powoli ku stabilizacji,wiec nie myslales o tym wczesniej ze warunkow nie ma?po co jej dupe zawracasz? to znajdz sobie inna i juz...bo ta traktujesz jak kolo zapasowe...jest bo jest ale niech sobie tam bedzie,a noz widelec sie przyda...to ja tak w bagazniku kolo woze i traktuje,rozumiesz??

Gość dominikzet
jeśli to ona nosi przysłowiowe portki to ty jesteś BUCEM w tym związku co za głupia dziewucha potrzebuje takiego pajaca ?

a może niech ona znajdzie sobie FACETA! buaaahahaah niemoge normalnie! tee powiedz jej ze jak nie znajdzie lepszej pracy to odejdziesz hahahaha

no bo wiesz.. kobietki nas stawiaja nieraz w takich bezsensownych sytuacjach... tez postaw swojego faceta z cipecz** pod scianą... napewno znajdzie lepszą prace! może pojdzie na budowę albo kłaść asfalt buaaaaaaahahaha:):)