Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama4750

krowa !!!

Polecane posty

Gość kama4750

Mój kuzyn i ja (chodzimy do jednej klasy) mamy w klasie takiego de.bila i zboczńca wszyscy chłopcy w klasie są zbo czeni ale on najbardziej i mój kuzyn mu obiecał wcześniej że go "umówi z jakąś super laaką"(ciekawe jaką) a potem go nie było w domu(mieszkamy razem) i tak przypadkiem zerknęłam na jego gg ten koleś z klasy do niego pisał czy pamięta o tym że miał go umówić i najlepiej żeby to była dziewczyna z dużym biu.stem coś mnie podkusiło by pogadać z nim i uda.wać mojego kuzyna i napisałam mu że umówie go koło "starego klubu" (tzn takiego miejsca gdzie kiedyś były dyskoteki itp) a tak naprawdę przyprowadziłam tam kro.wę moich rodziców (gdyby nie ten duży bi.u.st nie wpadłabym na taki pomysł) i odeszłam troche dalej zobaczyłam że on przyszedł było już ciemnawo i to "miejsce spotkania" było za kilkoma drzewami więc nie widziałam dokładnie jak to było ale zobazyłam że on ucieka a krowa za nim i tyle. szukałam potem kr.o.wy ale nie znalazłam było już ciemno i szukałam chyba do 2 w nocy jeszcze z koleżanką i nic :( rano jego rodzice przyszli do mnie do domu z awanturą że mój kuzyn|(myśleli że to on) naraził życie ich syna że podadzą do sądu i wgl mam nadzieje że oni tylko tak straszyli no ale nie wiem i moich rodziców kuzyna i cioci teraz nie ma w domu ale jak wrócą(w poniedziałek) to się dowiedzą a w dodatku nie moge znaleźć kro.wy nie wiem o się jej stało bo zwykle była spokojna ale coś jej od.b.iło jak poszła do lasu to nie wiem czy ją wgl znajdę :( rodzice mnie zabiją :( co moge zrobic? macie jakiś pomysł? ja bym normalnie tak nie zrobiła ale tego gościa nie.na.widzę. pomocy :(

Gość łubudubu lala
czemu piszesz wyrazy z kropkami pomiedzy literkami?????????????????

Gość Wielkie halo
Bo zerżnęła temat a potem krowę;)