Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka*****

proszę o poradę jak to delikatnie odpisać

Polecane posty

Gość julka*****

Mam profil na jednym z portali internetowych odezwał się do mnie pewien chłopak z zapytaniem czy się poznamy ja odpisałam ze nie mam nic przeciwko myślałam ze chce pogadać na tym portalu lub na gg a on podał mi do siebie numer telefonu i chce mój ja natomiast wolałabym pogadać np na gg i nie wiem jak to napisać żeby go nie urazić a żeby zrozumiał o co mi chodzi . Mam tez pewien problem jestem osobą dość nieśmiałą i mam mało wiary w siebie i gdy odzywa się do mnie chłopak który mi się naprawdę podoba od razu myślę że nie jest dla mnie albo co on sobie pomyśli gdy mnie zobaczy w realu i się wycofuje przez co od lat jestem samotna i nie potrafię sobie z tym poradzić

Gość na przykład takie coś może być
"przez telefon będziemy się poznawać? Może napisz coś o sobie, zobaczymy, czy znajdziemy jakiś wspólny temat do rozmów. Dlaczego zarejestrowałeś się na tym portalu? co dziś robisz po pracy, jak spędzasz czas?"

Gość na przykład takie coś może być
"może po prostu >porozmawiamy< na gg?"

ja bym odpisała tak miło że podałeś swój numer tel ale może najpierw popiszemy tutaj lub na gg ...poznamy się lepiej a za jakiś czas porozmawiamy i przez tel ...sorry ale nie podaję tak szybko swojego numeru nieznajomym mam nadzieje że Cię nie uraziłam i nasza znajomość mimo wszytko się rozwinie