Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareszcie

zmieniam życie

Polecane posty

Gość nareszcie

Po tylu latach wreszcie to się stało. Mój ojciec jest alkoholikiem i od siedmiu lat nie pracuje(moja mama przez te 7lat pracowała) ale jak pił tak pije nadal, ale żeby tylko pił no to pół biedy, ale on pod wpływem alkoholu staje się agresywny, wyzywa mnie i mamę, znęca się psychicznie...już dawno chcieliśmy stąd odejść, ale moja mama wciąż miała nadzieję, że się zmieni...ale nie zmieniał się , przeciwnie stawał się coraz gorszy... i w końcu po tylu latach moja mama wszczęła sprawę o rozwód i niedługo mam zeznawać, gdyż chcemy żeby był rozwód z powodu jego winy, mam nadzieję, że to się uda i mama dostanie rozwód, a wtedy już nic nie będzie nas tu trzymać, przeprowadzimy się-mimo,że mama(50lat)będzie musiała zrezygnować z pracy,ale mam nadzieję, że tam gdzie się przeprowadzimy znajdzie nową i życie stanie się lepsze...chyba mam rację nie?

masz rację szkoda, że mama przez tyle lat marnowała sobie i Tobie życie przez swoją naiwność graniczącą z głupotą, przykro to mówić, ale wieloletnie liczenie na poprawę u pijaka to jest czysta głupota, niestety

Gość nareszcie
ja jako prostytutka pracę znajdę przecież wszędzie :)

Gość nareszcie
ehh dobry podszyw, świadczy to o nteligencji niektórych osób...