Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarekBBBBBB

Moja dziewczyna kuleje...

Polecane posty

Gość MarekBBBBBB

Jestem w kropce. I muszę to komuś powiedzieć na forum mi łatwiej bo anonimowo. Pewnie powiecie że jestem beznadziejny, ale nie wiem co robić. Poznałem dziewczyne przez portal rnadkowy, zanim się spotkaliśmy strasznie długo w sumie pisaliśmy dzownilismy, bo ona ciagle odciągała spotkanie. No i w koncu mi powiedziala o co chodzi, ze kuleje. To jakas choroba z dzieciństwa. Najpierw powiedziałem ze to nic , bo taka była fajna ze musialem się z nia zobaczyc, no i się spotaklismy. No i ona naprawdę bardzo kuleje. Lubię ją w sumie nie wiem co zrobić jak się zachować. Co powiedzą znajomi, rodzice. Co jeśli nam nie wyjdzie czy ona wtedy nie powie że to przez to?

Gość całkowicie czarny kot
ciekawe jak ona powie swoim znajomym i rodzienie, ze spotkała się z debilem - to dopiero obciach

Gość MAREK DDDDDDD
Moja mieszka koło Biedronki, i też mnie to martwi. Spotkać się z nią, czy nie? :(

Gość no to poważny problem
zacznij nosic ja na rekach nikt nie zauważy ze kuleje

Gość taaaaaaaaaaaaa
każdy taki mądry, a wiadomo że każdy facet chce ładnej fajnej dziewczyny, bez wad, pzynajmniej tych fizycznych!!!!

Gość prowo akacja

Gość Iza80:)
Nie wiem co ci doradzić, ale postępuj ostrożnie. Bo takich ludzi łatwo zranić. Wiem to po mojej siostrze. Ona miała chłopaka i długo nie mówiła mu o tym, że choruje na astme. Bała się, że będzie na nią patrzył jakby była gorsza, jakby było z nią coś nie tak. Tyle ze ciezko jej było to ukrywać, bo ciagle miała duszności. Wiec unikała spotkań. Kiedyś on zaprosił ja do domu przestawił rodziców i swoją siostrę. I co się okazało, że ona też choruje na astmę, prawie od razu na cześć jej powiedziała o tym. Co było robić i ona się przyznała, a ten chłopak jeszcze długo się gniewał że go oszukiwała. A teraz przyjaźni się z jego siostrą i chyba nawet jej poleciła, żeby zmieniła swój lek na Monkastę. Nawet oswoiła się z chorobą. Ale dla tajemnicy ryzykowała związek. Dlatego widzisz bądź delikatny dla tej dziewczyny koniecznie, nie złam jej życia

Gość zimny Leszekkk
po odpowiedziach widać jak ludzie podchodza do problemu, nic dziwnego ze koles boi sie z kims takim zwiazac, szczerze? tez bym sie bal i pewnie bym odpuscil

Gość przesadzasz...
wazne, ze chodzi a nie jest na wozku inwalidzkim, jak co niektorzy, nawet tutaj :-P

Gość siostra brata_____
A moj brat ozenil sie z dziewczyna ktora nie ma reki, jest bardzo ladna i iteligentna, rodzicom to sie nie podobalo ze kaleka ze jak to.... ale jak zobaczyli jaka jest sprytna i jak wszystko potrafi sobie zoorganizowac to zmienili zdanie calkowicie. Teraz to zlego slowa nie daja na nia powiedziec. Maja trojke zdrowych dzieci, dziewczynke i dwoch chlopcow - blizniaki a ona sobie radzi ze wszystkim lepiej niz niejedna zdrowa mama.

Gość gfbv hnhnhj mghm
Jeśli to jest prawdziwe uczucie to nie powinno przeszkadzać to, że dziewczyna kuleje. Czy liczy się tylko wygląd zewnętrzny? Z opisu sądzę, że Ona spodobała Ci się charakterem, rozmową itp. I to wszystko nic, bo wyglądem nie jest idealna? Przemyśl to teraz, bo jeśli nie potrafisz tego zaakceptować to przerwij znajomość jak najszybciej, bo nie jesteś Jej wart. A jeśli chcesz być z Nią mimo tego- nie oglądajcie się na innych i bądźcie szczęśliwi :)

Gość oooooola
No to masz autorze dylemat... Powiem jak to wygląda z mojej strony - jestem właśnie taką dziewczyną. Na skutek choroby z dzieciństwa jedną nogę mam krótszą, więc podobny problem jak Twoja dziewczyna/znajoma... Długo nie mogłam się odważyć na to, żeby uwierzyć, że komuś mogę się spodobać z taką wadą. No właśnie - faceci chcą dziewczyn pięknych, zgrabnych, bez wad... trudno się im dziwić właściwie i nie mam pretensji. W końcu trafiłam na takiego, dzięki któremu uwierzyłam, że jestem normalną, wartą miłości dziewczyną. Tyle, że on chyba nie miał takich wątpliwości, jakie Ty masz... Do czego zmierzam - tak, jak tu ktoś napisał taką osobę łatwo zranić. Wiem po sobie. Więc jeśli to jest dla Ciebie ciężkie do zaakceptowania, lepiej daj dziewczynie spokój, bo będzie tylko cierpieć.

Gość something special
witam. Powiem szczerze, autorze zaskoczyłeś mnie tym co napisałeś. Jeśli darzysz tą dziewczynę sympatią, nie zepsuj tego, byc może jesteś dla niej całym światem.Nie przeszkadza Ci chyba to, że kuleje?bogu dzięki ze to nic poważniejszego( chodzi o zdrowie).Jesli nie chcesz się z nią przyjaźnić, nie pozwól by w jakikolwiek sposób odczuła coś negatywnego z Twojej strony.